Kültür Sanat 26.09.2021 08:12

Kozlu Müzik Festivali'nde İlk Gün Pinhani Coşkusuyla Başladı

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Batı Karadeniz'in en eğlenceli etkinliği Kozlu Müzik Festivali; her biri hit olmuş şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Pinhani'nin muhteşem performansı ile başladı.
Kozlu Müzik Festivali'nde İlk Gün Pinhani Coşkusuyla Başladı

5,5 yıl sonra ilk kez Zonguldak’a geldiklerini ve burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen ekip; dinleyicileriyle bir daha bu kadar ara vermeden en kısa zamanda tekrar buluşmak için sözleşti.

Pinhani’nin hemen öncesinde sahne alan müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden olan Emir Can İğrek sahne aldı. En sevilen şarkılarını alanı dolduran müzikseverlerle birlikte seslendiren müzisyenin performansı büyük alkış aldı.

Türkçe rap müziğin üretken isimlerinden Anıl Piyancı, Kozlu Müzik Festivali’nde rüzgar gibi esti. Şarkıları ve sevilen düetleriyle milyonlara ulaşan genç müzisyen hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

İlk gün coşkusunu yükselten gruplardan bir diğeri ise son dönemin en çok dinlenen ekiplerinden Perdenin Ardındakiler oldu. Mark Eliyahu ile ortak çalışmaları olan “Uzaklara Savrulalım” şarkısının yanı sıra "Beni Kendinden Kurtar", "Yağmurlar" ve "Kalbinde Birileri Var" şarkıları ile de birçok önemli müzik listesinde yer alan topluluk sahne üstündeki sıkı performansları ile geleceğin önemli ekiplerinden bir tanesi olacaklarının sinyalini verdi.

Kozlu Müzik Festivali’nin açılışını ise birlikte yaptıkları ortak çalışmalarla büyük beğeni toplayan ikili Çağan Şengül & Yasir Miy yaptı. Genç ikilinin performansı dinleyici tarafından büyük beğeni topladı.

Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Zonguldak’ta yeşilin ve mavinin buluşma noktasında haftasonu boyunca maNga’dan Gazapizm’e; Sagopa Kajmer’den Pera'ya müziğin yıldızları sevenlerine dolu dolu bir festival deneyimi yaşatacak.