Magazin 15.10.2021 04:33

KRİSTAL ELMAS ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri, önceki akşam Ataşehir Sherton Grand'ta gerçekleşen tören ile sahiplerini buldu.
KRİSTAL ELMAS ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

 İş, sanat ve siyaset dünyasının birçok ismini bir araya getiren törende ünlüler geçidi de yaşandı. Gecesinin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz gerçekleştirirken, gecenin finalinde Demet Akalın sahne aldı.

İnşallah ödülü Tamer Karadağlı'dan almam!

Gecede 'En İyi Kadın Pop Sanatçısı' ödülüne layık görülen Aynur Aydın, giydiği kıyafet ile yine çok konuşuldu. Tören öncesi gazetecilerin sorularına cevap veren Aydın, Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında geçen ödül polemiği hakkında da konuştu. Aynur Aydın, ''İnşallah ödülü bugün Tamer Karadağlı'dan almam. Ben ödülü aldıktan sonra konuşurum. Oraya kadar her şey güzel tamam ama daha sonradan çok çirkinleşildi. Siyasi yerlerden vurulmaya çalışılması çok tehlikeli.'' dedi.

Kozmetik markası kuruyor

Çocuklar Gülsün Diye projesiyle, 'Yılın Eğitime Destek Projesi' ödülünün sahibi olan Gülben Ergen, törene ayağı sargılı ve bastonlu bir halde katıldı. Kozmetik üzerine yeni bir marka kurduğunun da müjdesini veren Gülben Ergen, ''İlk kez bir marka ile sizlerin karşısında olacağım. Ama detay vermeyeyim, sürprizi bozulmasın'' dedi.

Demet Akalın'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalar hatırlatılan Gülben Ergen, ''Ben Demet'i arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü. Ama küslüğümüz söz konusu değil iyi niyetinden şüphem yok çünkü.'' dedi.

Gecede sahne alan Demet Akalın, ''Bu aralar çok yoğun çalışıyorum bel ağrımdan duramıyorum. Bu aralar biraz frene basacağım.'' dedi.

Gecede 'Yılın Spor Programı Kadın Sunucusu' ödülünü alan Çiğdem Günal, giydiği derin yırtmaçlı mavi elbisesiyle göz kamaştırdı