Magazin 22.01.2019 01:00

Kuşlar Uçar,Şevval Şarkı Söyler...

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Şevval Sam önceki gece Kıbrıs Concorde Luxury Resort'ta sahne aldı.
Kuşlar Uçar,Şevval Şarkı Söyler...

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sam ''2018 Benim için çok verimli geçti. Dizi, Müzeyyen projesi, film, konserler... Dolu dolu bir seneyi geride bıraktım diyebilirim' ' dedi. ''Dizi ile müzik ve sahneler bir arada zor olmuyor mu?'' sorusuna ise ''Yasak Elma' daki “Ender” karakterini canlandırmaktan çok büyük keyif alıyorum. Müzik içinse, onsuz olmaz diyebilirim .Şarkı söylemek benim için bir konuşma biçimi. Kuşlar uçar, Şevval şarkı söyler... '' sözleriyle yanıt veren başarılı sanatçı, röportajı noktalayıp basın mensuplarına teşekkür ederek sahneye yöneldi.

Muhteşem gecenin açılışını ''Söylemem Derdimi' ' şarkısıyla yapan Şevval Sam, Karadeniz’den Trakya’ya, Orta Anadolu’dan halaylara uzanan repertuvarının yanı sıra sahnede ki sempatik tavırlarıyla da sevenlerinin gönlüne bir kez daha taht kurdu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan başarılı şarkıcı, konserin sonlarına doğru sahnede dansçılarla birlikte gerçekleştirdiği şovlarla da coşkuyu ikiye katladı. Sam, dinleyicilerin yoğun isteği üzerine sahnesini iki şarkı uzatarak ''Bir bakış baktın’’ ve “Ağlama Değmez Hayat'” parçalarını seslendirdikten sonra alkışlar eşliğinde programını noktaladı.