Magazin 16.04.2019 00:30 Güncelleme: 15.04.2019 16:02

Kuzey Rüzgarı Marmara'nın İki Yakasında Esti

Müziğin güçlü sesi "Kuzeyin Oğlu" Volkan Konak hafta sonu Marmara'nın iki yakasında verdiği konserlerle sevenleriyle buluştu.
Kuzey Rüzgarı Marmara'nın İki Yakasında Esti

Jolly Joker Kartal ve Jolly Joker Bursa'da verdiği konserlerle binlerce hayranına müzik ziyafeti çeken Konak, "Yıllar önce bu yola çıkarken bereketli topraklara fidanlar ektim. Şimdi o fidanlar boy vermiş, şarkılarıma ses veriyorlar. Gurur duyuyorum..." diyerek hayranlarına teşekkür etti.

Her iki şehirde de şarkı aralarında Türk kadınını yere göğe sığdıramayan Volkan Konak "Kadınlarımız çok özel kutsal varlıklar. Sevgili dostlarım bu ülke kadınların elleri üzerinde yükseliyor. Birinci kadınlar, kadınlarla birlikte öğretmenler. Kadın bir kültürdür. Kadının olduğu yerde küfür olmaz, hesaba itiraz olmaz. Sapların olduğu yerde kavga çıkar. Şaka bir yana Anadolu kadını var oldukça bu ülke vardır. Asaletlerinden gözyaşlarını içine akıtır belli etmezler. Anadolu, Kerkük, Musul ve bütün o coğrafyadaki bütün ağır veballer ödeyen kadınlarımız için "Kerkük Zindanı"nı okuyacağız." diyerek konserine devam etti.

Memleket türküleri ile müzikseverlere adeta Anadolu turu yaptıran Konak, "Ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk. Bugün burada müzik yapıyorsak koca yürekli, yenilmez şövalyemiz Mustafa Kemal'imiz sayesinde." sözleri ile Mustafa Kemal Atatürk'ü de sahnelerinde anıp İzmir Marşı'nı seslendirdi.

Marmara'nın iki yakasında verdiği iki muhteşem konserle haftayı tamamlayan Kuzeyin Oğlu "Bilime, sanata, kadına kıymet verenler bizlerle olsun. Tokuşturmadan, ayrıştırmadan, teke tek kucaklayarak sizlere müziğimle hizmet etmeye çalıştım.. Varlığınız bana kuvvet oldu. Uygar cesur ve güzel insanlara selam olsun. Allah'a ısmarladık." diyerek konserlerini alkışlar eşliğinde noktaladı.