Magazin 23.10.2020 04:41

LALİN'E KAVUŞTULAR

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti bir süredir bekledikleri bebekleri Lalin'e sonunda kavuştu.
LALİN'E KAVUŞTULAR

Çarşamba günü öğle saatlerinde kızını dünyaya getiren Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile dün Taksim'deki özel bir hastaneden çıkış yaptı. Kenan İmirzalıoğlu pusetinde taşıdığı bebeğini özel aracına yerleştirdikten sonra eşi Sinem Kobal ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çok heyecanlı olduklarını ve normal doğum yaptığını söyleyen Sinem Kobal "Çok şükür bebeğimizin sağlığı yerinde, benim sağlığım yerinde, her şey çok güzel geçti" dedi. Doğumun suda olmadığını, normal doğum yaptığını da sözlerine ekleyen Kobal "Suyu kullandık, suda değil ama normal doğum oldu. Doğum Çarşamba öğle saatlerinde oldu. Bir an evvel evimize gidecek yine hayatımızda başlamak istiyoruz" dedi.

Doğuma girdim her anında Sinem'in yanındaydım

Geçmiş yıllarda magazin basını ile bir dargın bir barışık olan Kenan İmirzalıoğlu ise kendisini tebrik eden basın mensuplarıyla "Hepinizi daha bir farklı görüyorum daha bi tatlı gözüküyorsunuz" diyerek şakayla takıldı. İmirzalıoğlu mutluluğunu ise "Bu mutlu günümüzü paylaşmak için buraya kadar gelmişsiniz çok sağ olun. Allah bekleyen herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. İsteyenlere de nasip etsin çok güzel bir duygu. Doğuma girdim her anımda Sinem'in yanındaydım" sözleriyle dile getirdi.
Kenan İmirzalıoğlu ayrıca hastanede bir katı kapattığı şeklinde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine "Bunların aslı astarı yok, hastane pandemi şartlarında ne tedbir almışsa onlara uyduk. Aileden iki kişi vardı pandemi dolayısı ile eş dost ziyarete gelemedi" diye konuştu.