Vakıf Katılım web
Magazin 02.06.2020 03:00

LARA'DAN YAZ İÇİN YENİ SİNGLE: 'SANAL ALEM'

Müzik dünyasının en güçlü yorumcularından LARA, yeni single çalışması 'SANAL ALEM' ile yazın başlangıcını dinamik ve hareketli bir şekilde başlatıyor.
LARA'DAN YAZ İÇİN YENİ SİNGLE: 'SANAL ALEM'

Harun Akbulut yapımcılığında 4 Haziran Perşembe Melodi Müzik etiketiyle dijital müzik platformlarında yerini alan şarkının sözlerini Zafer Keley, bestesini Turgay Saka, aranjesini Atınç Tombak yaptı.

Dünya’da beş yıldır tatoo konusunda 1’nci olan‘ Kleopatra.İnk’in sponsoru olduğu, Sanal Alem’in Alanya İlizyon kulüpte çekilen video klibinin yönetmenliğini, bugüne kadar başarılı birçok işe imza atan Tamer Aydoğdu üstlendi.

2004 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı (Kadın) ödülünü alan Lara; 2006’da MÜ-YAP Müzik Ödüllerinde ‘Altın Albüm’ seçilen ‘Adam Gibi Adam’ın yanı sıra ‘Katmer Katmer’, ‘Allah Versin’, ‘İhanetin Bekçisi’, ‘Sana Güvenmiyorum’, ‘Yolla’ gibi şarkılarıyla geniş bir hayran topluluğuna sahip olarak, listelerde 1 numara olma başarısını gösterdi.
Sosyal medyada yayınladığı yepyeni single’ı ‘Sanal Alem’in teaser’ı ile büyük ses getiren Lara, düzgün fiziği, kostümleri ve vokal performansı ile hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

‘Heyecanımı sizinle paylaşmak istedim kalbim yerinden çıkacak kadar mutlu işte karşınızda SANAL ALEM…’ diyerek sevenleri ile paylaşan Lara, 2010 yazının başladığını müjdeledi.