Magazin 27.07.2021 04:47

LİVANELİ'NİN KONSER GELİRİ İŞSİZ MÜZİSYENLERE

Livaneli ile Sevdalım Hayat Müzikali, geçtiğimiz akşam Bodrum Antik Tiyatro'da seyircisiyle buluştu. KerkiSolfej yaz konserleri kapsamında gerçekleşen müzikal, sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü. 
LİVANELİ'NİN KONSER GELİRİ İŞSİZ MÜZİSYENLERE

Zülfü Livaneli’nin anlatıcı olduğu orkestra şefliğini Rengim Gökmen'in üstlendiği; Zeynep Halvaşi, Teyfik Rodos ve Görkem Ezgi Yıldırım’ın solist olarak yer aldığı konserde sanatseverler unutulmaz Livaneli şarkıları ile müzikal bir yolculuk yaptı. Misafirler büyük ustanın gerçek hayat hikayelerinden oluşan anlatımlarıyla da geçmişe doğru düşsel bir yolculuğa çıktı.

 Livaneli konser gelirini zor durumda olan müzisyenlere bağışladığı gecede geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu urgay Yıldız'ı da anan Sevdalım Hayat ekibi sergiledikleri muhteşem performansla hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir geceye imza attı.

Finalde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın çiçek takdim ettiği Zülfü Livaneli, Başkan Aras'tan kültür ve sanat yatırımlarını da arttırma sözü aldı. BtcTurk PRO sponsorluğundaki konserde son olarak sahnede sanatseverlere bir de müjde veren Zülfü Livaneli, yepyeni bir projeye start verdiklerini dile getirdi. Şef Rengim Gökmen ile Nazım Hikmet Müzikal adında yepyeni bir projeye imza atacaklarını dile getiren Livaneli sahneden alkışlar eşliğinde indi.