Spor 15.10.2018 02:21

Los Angeles Rams'in Bileği Bükülmüyor

NFL'in 6. haftasında Los Angeles Rams, deplasmanda Denver Broncos'u 23-20 mağlup ederek yenilmezliğini sürdürdü.
Los Angeles Rams'in Bileği Bükülmüyor

Bertan ERMAN

Maçın ilk hücum serisinde Denver Broncos, Los Angeles Rams savunmasını aşmakta etkili olamadı. Rams ise, ilk hücum serisini Cairo Santos'un 26 yarda uzaklıktan attığı alan golüyle tamamladı ve rakibi karşısında 3-0 öne geçti. (11.23) Kaliforniya ekibi, Santos'un bu sefer 39 yarda uzaklıktan attığı alan golüyle farkı 6 sayıya çıkarttı. (4.21) Denver, maçın ilk touchdownına Emmanuel Sanders ile çok yaklaştı. Hakemler, ilk olarak başarılı wide receiverın touchdown yaptığına karar verseler de, pozisyona videodan bir daha baktılar ve sayıyı geçersiz saydılar. Ayrıca, Sanders'ın sportmenlik dışı hareketi sonrasında alınan cezadan dolayı 16 yardaya gerileyen Broncos, topu gol bölgesine taşıyamadı ve 4. hakta Brandon McManus, ilk çeyreğin bitimine 3 saniye kala 28 yarda uzaklıktan alan golü attı. İkinci 15 dakikaya 6-3 önde giren Los Angeles Rams, önceki çeyrekten kalan hücum serisini touchdownla sonuçlandırdı. Geçen sezon en iyi hücum oyuncusu seçilen Todd Gurley, 10 yardalık koşu oyunu sonucunda gol bölgesine vardı. Touchdown sonrası Cairo Santos, ekstra golü sayıya çevirdi ve aradaki fark çift hanelere çıktı. (10.57) Rams, devreye 13-3'lük üstünlükle gitti.

Kaliforniya ekibinin üçüncü çeyrekteki ikinci hücum serisinde başarılı running back Todd Gurley, bu sefer 1 yarda koşarak gol bölgesine vardı ve touchdown sonrasında Cario Santos'un ekstra golü ile fark 17 sayıya çıktı. (6.09) Daha sonra karşılıklı interceptionlar oldu. İlk olarak Rams'in safetylerinden John Johnson, Case Keenum'ın attığı pası yakaladı. (3.02) Daha sonra Broncos'un safetylerinden Darian Stewart, Jared Goff'ın pasını tutan isim oldu. (2.05) Colorado ekibi, elde ettiği hücum serisini, Case Keenum-Emanuel Sanders işbirliğinden doğan pas oyunundaki touchdownla noktaladı. Ekstra golün sayı olmasıyla Denver Broncos, maça yeniden ortak olabilecek duruma geldi. (1.34) Son 15 dakikaya 20-10 geride giren Broncos, Rams'in önceki çeyrekten kalan hücum serisinde sayı yemedi. Çaylak linebacker Bradley Chubb'ın Jared Goff'a maçtaki 4. sacki sonrasında Rams, son hakkında Cairo Santos ile alan golünden yararlanamadı. Buna karşılık Broncos, Brandon McManus'un alan golüyle galibiyet umutlarını arttırdı. (8.54) Cairo Santos, bir alan golü sayısı daha atarak farkın yeniden çift hanelere çıkmasını sağladı. (3.15) Maçın bitimine 1.22 dakika kala wide receiver pozisyonundaki Demaryius Thomas, Case Keenum'ın 1 yarda uzaklıktan attığı pası gol bölgesinde yakaladı. Ekstra golün sayı olmasıyla Broncos, maçın skorunu tayin etti. Los Angeles Rams, mücadeleden 23-20 galip ayrıldı. 

MAÇTA ÖNE ÇIKAN İSİMLER

 DENVER BRONCOS 

Case Keenum (QB): 41'de 25 pas isabeti, 322 yarda pas mesafesi, 2 touchdown ve 1 interception pası, 1 koşu oyununda 6 yarda mesafe

Emmanuel Sanders (WR): 7 top yakalamada 115 yarda mesafe ve 1 touchdown

Bradley Chubb (LB): 4 tackle, 3 sack

Darian Stewart (S): 8 tackle, 0.5 sack, 1 interception

 LOS ANGELES RAMS  

Jared Goff (QB): 28'de 14 pas isabeti, 201 yarda pas mesafesi, 4 koşu oyununda 14 yarda mesafe

Todd Gurley (RB): 28 koşu oyununda 208 yarda mesafe ve 2 koşu touchdownı, 2 top yakalamada 17 yarda mesafe

Lamarcus Joyner (S): 5 tackle, 1 sack

Cairo Santos (K): 4'te 3 alan golü ve 2'de 2 ekstra gol isabeti, 11 sayılık katkı