Spor 29.03.2016 17:35

Lucescu önemli açıklamalarda bulundu

Türkiye’de Lucescu’ya en yakın isim olan Süreyya Ertuğrul, Romen teknik adamın geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. YENİBİRLİK - Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ertuğrul ‘’Lucescu’yu…
Lucescu önemli açıklamalarda bulundu

Türkiye’de Lucescu’ya en yakın isim olan Süreyya Ertuğrul, Romen teknik adamın geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

YENİBİRLİK - Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ertuğrul ‘’Lucescu’yu PSG istiyor net bilgi. İtalya ve İngiltere’den teklifler alıyor. Galatasaray kendisiyle görüşmüş olabilir. Ama bu görüşme nezaket görüşmesidir. Lucescu lig bitmeden kimseyle transfer görüşmesi yapmaz’’ dedi.

GALATASARAY'A OĞLUNU ÖNERMİŞTİR 

Lucescu Türkiye'ye gelirse tercihi İstanbul takımları olur. Galatasaray bu yüzden şanslı. Fakat Galatasaray'ın bulunduğu duruma bakılırsa Lucescu'nın geleceğini düşünmüyorum. 1 yıl Avrupa kupalarına gidemeyecek. Ekonomik olarak kısıtlamalar var. Lucescu transfer yapmak isteyecek. Avrupa’da kupa alabilecek bir projeyle gelmek istiyor. Galatasaray iyi pazarlama yapmalı. Çok forma satmalı ve sponsorluklar bulmalı. Bence bu görüşmede Lucescu Galatasaray’a oğlu Razvan’ı önermiştir. O da iyi bir teknik direktör. Üstelik 45 yaşında. Doğruyu söylemek gerekirse Lucescu oğlunu önermiştir’’ şeklinde konuştu.

2 YIL DAHA ÇALIŞACAK TÜRKİYE DAHA YAKIN SEÇENEK

Tecrübeli teknik adamın İngiltere İtalya ve Fransa’dan teklif almasına karşın Türkiye’yi terci edebileceğini belirten Ertuğrul 2 sene daha teknik direktörlük yapacak ve sonra bırakacak. Romanya Türkiye’ye çok yakın olduğu için diğer Avrupa ülkelerinden ziyade Türkiye’yi tercih edebilir. Hala Fenerbahçe’yi de çalıştırıp Galatasaray ve Beşiktaş’tan sonra onları de şampiyon yapma hevesi var. Ama Fenerbahçe’den teklif gelmezse Beşiktaş ve Galatasaray’la görüşebilir.