Vakıf Katılım web
Magazin 01.10.2018 02:00 Güncelleme: 01.10.2018 11:35

Mabel'den Denizli'de Tropikal Fırtına

Son dönemin en başarılı müzisyenleri arasında gösterilen Mabel Matiz, Kerki ve Solfej işbirliği ile düzenlenen Güz Konserleri kapsamında Denizli Açıkhava Sahnesi'nde sevenleri ile buluştu.
Mabel'den Denizli'de Tropikal Fırtına

Özellikle Ege Bölgesi'ni etkisi altına alması beklenen tropikal fırtına öncesinde Denizlili hayranları ile buluşan Mabel, tropikal bitki ve ağaçlarla dekore edilen sahnesinde kendi fırtınasını kopardı. Son klibinde de olduğu gibi sahnesinde de kilim dekorunu tercih eden Mabel Matiz, sahne fonunu da boydan boya kilimlerden oluşturdu.

Yaklaşık bin beş yüz müzikseverin saatler öncesinden dolduran etkinlik alanında müzikseverleri ''Sarmaşık'' şarkısı ile selamlayan Mabel, duygusal şarkıların yanı sıra kendine özgü yorumuyla seslendirdiği anonim türkülerle de büyük alkış aldı. Bir hayranının açtığı ''Mabel Sen Bir Numarasın'' parkartını görünce duygulandığı dikkatlerden kaçmayan Mabel Matiz, ''Bence bir numara olan sizlersiniz. Bana kalplerinizde yer açtığınız ve bugün burada olduğunuz için minnettarım'' sözleri ile alanı dolduran misafirlerine teşekkür etti.

Bir ara sahneden inerek seyircilerin arasında dolaşan başarılı sanatçı, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hiç bir hayranını geri çevirmeyerek gönülleri fethetmeyi de başardı.