Güncel - Yaşam 08.04.2020 17:53

Macera Arayanlara Türkiye'nin ilk Hikâye Tabanlı FPS Oyunu "Soldiers of The Universe" Ücretsiz

İstanbul merkezli Rocwise Entertainment tarafından geliştirilerek Türkiye'nin ilk hikâye tabanlı First Person Shooter (FPS) Oyunu" olma özelliğine sahip "Soldiers of The Universe" (SoTU), evde kalıp macera oyunu arayanlara için Türk Telekom PlayStore üzerinden ücretsiz olarak sahip olunabilecek.
Macera Arayanlara Türkiye'nin ilk Hikâye Tabanlı FPS Oyunu

Soldiers of The Universe’in en önemli özelliği, Koronavirüs salgını dolayısıyla evlerden çıkılmayan böylesi bir dönemde ister tek başına isterse 4 kişi birlikte oynanabilmesi…

Rocwise ekibi Türkiye’nin Covid19 ile mücadelesinin en önemli tedbirlerinden olan; #evdekal önlemlerine destek olmak amacı ile Soldiers of The Universe oyununu Türk Telekom PlayStore üzerinden ücretsiz hale getirdi.

Tam Gaz Macera Arayanlara SoTU

SoTU'da hikâye, ana karakter Hakan’ın babasının şehit olduğu haberini alması üzerine yurtdışındaki görevini bırakarak Türkiye’ye dönüş yapmasıyla başlıyor. Hakan, babasının da üyesi olduğu Akıncı Beyleri’nden babasının neden şehit olduğunu öğrendikten sonra yanındaki üç kahraman Türk askeri ile birlikte Cizre, Nusaybin ve İstanbul’da operasyonlar düzenleyip, Cerablus ve El Bab operasyonlarında görev alıyor.

Korku Severlerin Adresi; Curse of Anabelle

Rocwise Entertainment tarafından kurgulanarak korku oyunları türüne yeni bir soluk getiren Curse of Anabelle, gizemli dünya mitlerini ekranlarınıza taşıyor. Mistik kitaplar, kadim mühürler, antik ayinler ve farklı zaman çizgileri arası seyahatlerle, gerçek dünyada izlerini takip edebileceğiniz efsanelerden ve mitlerinden esinlenerek kurgulanmış ve kendine özgü bir oyun deneyimi sunan Curse of Anabelle, lanetli Ramsey Malikânesinin karanlık köşelerine ve gizemli geçmişine ışık tutuyor. 

Türdeşi oyunlardan “aksiyon” dozu ile ayrılan Curse of Anabelle'de oyuncular mistik kitapların yardımı ile bu karanlık maceranın sonuna ulaşmaya çalışıyor. Oyunun hikâyesi boyunca elde ettiğiniz farklı eşyalar sayesinde antik ayinler gerçekleştirip, mistik kitapları kullanarak uygulayacağınız ritüeller ile Ramsey Malikânesini mesken edinmiş iblislere karşı amansız bir mücadele veriyorsunuz.