Magazin 25.06.2022 04:39

Madonna Son Albümüyle Türkiye'deki Onur Ayı'na Selam Çaktı

Billboard listelerinde 1 numaraya 50. kez yerleşen ilk ve tek müzisyen Madonna, bu tarihi başarıyı kutlamak için iki yeni derleme paylaşmaya hazırlanıyor.
Madonna Son Albümüyle Türkiye'deki Onur Ayı'na Selam Çaktı

Warner Music çatısı altında yayımlanacak kayıtlardan biri, Madonna’nın 40 yıllık kariyeri boyunca hit olmuş dans şarkılarıdan 50 tanesinin -müzisyenin en sevdiği- remikslerini bir araya getiren FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES, diğeri ise bu albümün 24 Haziran Cuma günü çıkacak olan 16 parçalı bir kısaltılmış versiyonu.

Albümün PRIDE ayına özel gökkuşağı renkleriyle dolu afişleri şu anda İstanbul sokaklarını süslüyor. Her ülkedeki Onur Ayı’na özel olarak hazırlanan bu afişler İstanbul’da da yer alıyor ve Madonna’nın resmi plak şirketi Warner Music’in Türkiye şubesi tarafından 22 Temmuz’da BLIND İstanbul’da yapılacak resmi “FINALLY ENOUGH LOVE” partisine davet amacı taşıyor.

Bu afişlerin önünde fotoğraf çektirerek @madonna ve @warnermusictr hesabını etiketleyip Instagram’da paylaşım yapan ilk 50 kişi, arkadaşıyla birlikte bu özel partiye ücretsiz davetiye kazanacak.

Afişleri Kadıköy, Moda, Beşiktaş, Taksim civarında bulabilir, detaylı bilgi için Warner Music Türkiye’nin Instagram adresini (@warnermusictr) takip edebilirsiniz.