Gayrimenkul 24.12.2019 14:07

Mahall Bomonti İzmir'den Kampanya

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye'nin en güçlü gruplarından Türkerler Holding'in, Mahall Bomonti İzmir projesinde kaçırılmayacak yeni yıl kampanyası başladı. Mahall Bomonti İzmir'in 'Dört 4'lük projeden Dört 4'lük Fırsat' kampanyası, "0 faiz 60 ay vade yüzde 25 indirim yüzde 10 peşinat" fırsatları ile dikkat çekiyor.
Mahall Bomonti İzmir'den Kampanya

Başta enerji ve inşaat olmak üzere Türkiye’nin en güçlü gruplarından Türkerler Holding, İzmir’in en gözde karma projesi Mahall Bomonti İzmir’de kaçırılmayacak bir yeni yıl kampanyası başlattı. Konut, ofis, otel, sosyal ve kültürel alanları ile İzmir’in en çok dikkat çeken projesi, yatırımcılara “0 faiz, 60 ay vade, yüzde 25 indirim, yüzde 10 peşinat” avantajları ile dört dörtlük bir fırsat sunuyor.

Manzarası ve tarihi dokusuyla ayrıcalıklı bir yaşam

Farklı daire, ofis seçenekleri ve İzmir Körfezi manzarasıyla Mahall Bomonti İzmir, tarihle iç içe ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Günün her anına eşlik edecek deniz manzarasıyla tarihi bomonti fabrikası ile iç içe yükselen Mahall Bomonti İzmir’de daireler 1+0’dan 3+1’e değişik yaşam alternatifleri sunuyor. Balkonlu veya teraslı, teknolojik donanımlı modern ofisler ise keyifli bir çalışma ortamı için dikkat çekiyor. Sosyal alanlar, mağazalar, restoran ve kafeler ise sizlere sadece bir adım uzaklıkta… Doğuş grubu, Bomontiadayı İstanbul’dan sonra ilk kez Mahall bomonti İzmir projesi ile İzmirlilerle buluşturacak. d.ream, ünlü restoran markalarını tarihi dokunun içerisinde modern yorumla yaşatacak.

Mahall Bomonti İzmir, kentin yeni çekim merkezi olacak

Proje lokasyonu ile de çok dikkat çekiyor. İzmir’in en değerli ana arteri olan Halkapınar’ın bu bölgesi için “geleceğin Alsancak’ı” benzetmesi yapılıyor. Mahall Bomonti İzmir Alsancak’a 10 dakika, İzban, metro ve tramvayın Halkapınar’daki buluşma noktasına 5 dakikalık yürüme mesafesinde. Aynı zamanda projeden havalimanına da kolay ulaşım sağlanıyor.

Başta opera ve tiyatro salonu olmak üzere sosyal alanları ile de dikkat çeken Mahall Bomonti İzmir’de, 1000 kişilik gösteri alanı,sinema, alışveriş mağazaları, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ile asırlık ağaçların bulunduğu toplam 30 bin m2’lik yeşil alan bulunuyor.