Vakıf Katılım web
Ekonomi 03.02.2023 07:00

MAPFRE SİGORTA'DAN ÜST DÜZEY ATAMA

MAPFRE Sigorta'nın Bireysel Sigortalar Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mahmut Emre Bayram getirildi. Sigortacılık sektöründe 13 yıllık deneyime sahip olan ve Şubat 2023 itibarıyla yeni görevine başlayan Bayram, MAPFRE Sigorta İcra Komite Üyeliği de yapacak.
MAPFRE SİGORTA'DAN ÜST DÜZEY ATAMA

MAPFRE Sigorta’nın Bireysel Sigortalar Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mahmut Emre Bayram getirildi. Sigortacılık sektöründe 13 yıllık deneyime sahip olan ve Şubat 2023 itibarıyla yeni görevine başlayan Bayram, MAPFRE Sigorta İcra Komite Üyeliği de yapacak.

Türkiye sigorta sektörünün güçlü şirketlerinden MAPFRE Sigorta’da gerçekleştirilen yapılanma kapsamında Sağlık, Oto, Konut ve Bireysel Sigortalar yeni oluşturulan Bireysel Sigortalar Teknik çatısı altında tek merkezde toplandı. Bu yeni yapılanma kapsamında sektörün deneyimli ismi Mahmut Emre Bayram, MAPFRE Sigorta Bireysel Sigortalar Teknik Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürecek.

İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Bayram, Brüksel ve Londra’da CCL’de Liderlik ve İşletme dersleri aldı. Farklı sektör deneyimine ek olarak, Sigorta sektöründe underwriting, fiyatlandırma, hasar yönetimi, sağlık, ürün geliştirme gibi farklı fonksiyonlarda üst düzey sorumluluklar üstlenen Bayram, son olarak Groupama Sigorta’da Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.