Gayrimenkul 29.10.2019 03:00

MAPIC 2019'A YENİ TASARIM

13-15 Kasım'da Fransa Cannes'da düzenlenecek olan ve Türkiye temsilciliğini Alkaş'ın üstlendiği MAPIC, dünyanın en önemli perakende markalarının yanı sıra AVM yatırımcıları, masterfranchise'lar, mimarlar, tasarımcılar, eğlence yeri işletmecileri,  brokerlar, tedarikçiler, şehirler ve ülkelerden oluşan 8 bin 600'ün üzerinde katılımcıyı bir araya getirecek. Perakende sektörünü tüm yönleriyle ele alan organizasyonda bu yılki motto "Yeni Perakende: Alanlar ve mekanlar yeniden tasarlanıyor"olacak.
MAPIC 2019'A YENİ TASARIM

Uluslararası perakende ve gayrimenkul sektör temsilcilerine Türk perakende markalarını tek çatı altında tanıtmak için İHKİB (İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) ve BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) işbirliği ile kurulan sinerjinin de etkisiyle fuarda büyük adımlar atılması bekleniyor. Bununla birlikte Turkish Brands çatısı altında yer alan Avva, B&G Store, D’S Damat,İpekyol,  Kiğılı, Hemington, Penti, Perspective ve Yargıcı gibi markaların yanı sıra Türkiye’nin öncü markaları toplantılar için hazırlıklara şimdiden başladı.

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, “MAPIC, 25’inci kez doğru yatırımcıyı, doğru zamanda, doğru kurumlarla bir araya getirecek. Perakende sektöründe

global yatırım hareketlerine yön veren 9 Türk perakende markasını,son üç yıldır İHKİB ve BMD iş birliği ile kurulan ve bu yıl 6. kez kurulacak olan Turkish Brands standında tek çatı altında tanıtmayı amaçlıyoruz. AVM sahipleri, masterfranchisee’lar, şehirler, geliştiriciler, yatırımcılar ve perakendecilerin katıldığı MAPIC’te uluslararası yatırımcıları Türk firmaları ile bir araya getiriyoruz." dedi.