Vakıf Katılım web
Emlak 27.06.2018 19:47

Mar Yapı'dan Dubai Ve Bodrum Tatili Kazanan Talihliler Belli Oldu

Basın Ekspres Yolu'nda inşa ettiği projeleriyle bölgeyi cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı'nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi. Anlaşmalı Cinemaximum salonlarının 'G' sırasından bilet alan sinemaseverler arasında yapılan çekilişle 2 kişi Dubai veBodrum'da çift kişilik tatil kazandı.
Mar Yapı'dan Dubai Ve Bodrum Tatili Kazanan Talihliler Belli Oldu

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı’nın, 5 Ocak 2018 tarihinde Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filmiyle başlayan sinema kampanyasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Tatil kazanan talihliler 18 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen çekilişle belirlendi. Sinemaseverlerin katıldığı kampanya ile kazanan 2 kişi Dubai ve Bodrum’da çift kişilik unutulmaz bir tatil yaşayacak.

İstanbul genelinde anlaşmalı Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alarak çekilişe katılanlar, Mar Yapı’nın işbirliği içinde olduğu ulusal ve uluslararası markaları Divan’ın Bodrum’daki, Rotana’nın Dubai’deki otellerinde tatil kazanma fırsatını yakaladı.

Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon “Sinema kampanyamız ile inşaat sektöründe bir ilke imza attık. Marka bilinirliğimizi artırmak ve sektördeki farklılığımızı ortaya koymak için hayata geçirdiğimiz sinema kampanyamız ilk gününden itibaren sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sinemaseverler Ocak ayından itibaren ‘G’ sırasından bilet alarak kampanyamıza katıldılar. Haziran ayında gerçekleştirdiğimiz çekilişimizle tatil kazanan talihlilerimizi belirledik. Dubai Amwaj Rotana Hotel seyahatini İpek Yıldırım, Divan Bodrum seyahatini ise Fuat Bilal Akgül kazandı.  Mar Yapı olarak her alanda insanların hayatlarına dokunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kampanyamızla da hayatları boyunca unutamayacakları bir tatil fırsatı yaşamalarını sağlayacağız” dedi.