Magazin 12.08.2022 04:55

Mavi Gri'den Alternatif Yorum: Sevda Yüklü Kervanlar

"Selahattin Sarıkaya Şarkıları" albümünün yeni çalışması "Sevda Yüklü Kervanlar" başarılı ve genç müzik grubu Mavi Gri yorumuyla 12 Ağustos Cuma günü ByWillow Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanıyor.
Mavi Gri'den Alternatif Yorum: Sevda Yüklü Kervanlar

Eski şarkıları yeni nesil müzisyenlerle bir araya getiren Selahattin Sarıkaya Şarkıları proje albümünün üçüncü şarkısı olan “Sevda Yüklü Kervanlar” alternatif rock grubu Mavi Gri ile yeni bir sound kazanıyor.

Dijital platformlarda milyonlarca kez dinlenen ve alternatif müziğin en iyi gruplarından olan Mavi Gri, Sevda Yüklü Kervanlar parçasında da farklı müzik tarzlarını bir kez daha dinleyiciye yansıtıyor.

Toplamda 20 şarkılık bir proje albümü olan Selahattin Sarıkaya Şarkıları albümünde Mehmet Erdem, Tuğçe Kandemir, Mary Jane, Bağzıları, Eda Baba, Ceren Gündoğdu, Çağan Şengül, Işıl ayman, Yiğit Mahzuni gibi başarılı birçok genç müzisyeni içinde barındırıyor.

Projenin en önemli destekçileri Selahattin Sarıkaya'nın kızı Cemile Sarıkaya ve Yusuf Uyar da eski ve yeni nesli bir araya getiren bu anlamlı projenin çok ses getireceğine inandıklarını ve her zaman destekleyeceklerini dile getirdi.

ByWillow yapımcılığında yapılan Selahattin Sarıkaya Albümü’nün tüm çalışmaları Ekim ayına kadar her cuma günü müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.