Otomotiv 05.06.2023 07:00 Güncelleme: 04.06.2023 20:16

MAXUS ile Ticarette Elektrikli Araç Dönemi Başlıyor

Dünyanın en büyük 3'üncü elektrikli araç üreticisi SAIC bünyesinde bulunan MAXUS'un distribütörü Doğan Trend Otomotiv oldu.
MAXUS ile Ticarette Elektrikli Araç Dönemi Başlıyor

Marka, Doğan Trend güvencesi ile Türkiye hafif ticari araç pazarında elektrikli modelleriyle öncü olmak için yola çıktı. Doğan Trend Otomotiv SAIC bünyesindeki diğer markası MG ile Türkiye’de gösterdiği başarı hikayesini şimdi MAXUS markası ile yazacak. Kökleri 127 yıllık geçmişe dayanan İngiliz markası MAXUS, şehir içi kullanımlarda 371 km menzil sunan e-Deliver 3 modeliyle 989 bin TL’den Türkiye pazarına giriş yaptı.

Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, “Doğan Trend olarak, her daim müşterilerimizin beklentilerini ve ana akım trendleri takip ediyoruz. Şehir içi lojistik ihtiyacı arttıkça müşterilerimizin beklentileri hızla değişmeye başladı. Yoğun trafikte çok daha ekonomik olan ve arıza ihtimali neredeyse 0’a yakın hale gelen elektrikli araçların müthiş bir fırsat penceresi açtığını gördük. Bu vesile ile elektriğin bereketini ticari müşterilerimize sunmak üzere yola çıktık” dedi.