Kültür Sanat 24.04.2018 12:53

Mazhar Alanson 'Mazhar Olmak' Kitabı İle Okuyucu Karşısında

Yazdığı her söz, bestelediği her notayla milyonlarca insanın kalbine dokunan ve dokunmaya da devam eden değerli müzisyen ve yazar Mazhar Alanson, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'nin düzenlediği "Yazar ve Okur Buluşması"na katılıyor. Sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarının hikâyesini anlattığı "Mazhar Olmak" kitabı ile ilgili söyleşide okurlarını düşünce dünyasına konuk edecek.
Mazhar Alanson 'Mazhar Olmak' Kitabı İle Okuyucu Karşısında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, “Yazar ve Okur Buluşması” etkinliği edebiyat, sanat ve kültür dünyasından önemli isimlerin katılımıyla devam ediyor. İBB Kültür AŞ, etkinlik kapsamında 24 Nisan Salı günü Kadıköy İstanbul Kitapçısı'nda yine çok değerli bir sanatçıyı okurlarıyla buluşturacak. Müzisyen ve yazar Mazhar Alanson “Mazhar olmak” adlı kitabını ve kitapta yer verdiği özel hatırları “Yazar ve Okur Buluşması”nda anlatacak. 

Resimlerini, şarkı sözlerini, notalarını, yazılarını, günlüklerini, fotoğraflarını ve hatta hatıra diye sakladığı notları kullanarak tasarladığı “Mazhar Olmak” adlı kitabında Mazhar Alanson, kolay kolay açmadığı dünyasının kapılarını ilk kez aralıyor. Müzikal hayatının günlüğü gibi olan kitapta sanatçı, adeta şarkılarının perde arkasını gösteriyor. Sadece şarkıları değil, Mazhar Alanson’un tüm hayatından fotoğraf albümleri ve resimler de kitapta yer alıyor.
İSanatçı ve yazar Mazhar Alanson’un katılacağı "Yazar ve Okur Buluşmaları" 24 Nisan Salı günü saat 18.30’da Şehir Hatlarının Kadıköy İskelesinde yer alan Kadıköy İstanbul Kitapçısı'nda. Bu güzel söyleşiyi kaçırmayın.