Spor 26.01.2019 03:45

McCaffrey "Unicorn Town" Filminin Yürütücü Yapımcısı Oldu

NFL takımlarından Carolina Panthers'ın genç yıldızı Christian McCaffrey, film yapımcılığına giriş yaptı.
McCaffrey "Unicorn Town" Filminin Yürütücü Yapımcısı Oldu

Bertan ERMAN

NFL kariyerinin ikinci sezonunu geride bırakan Carolina Panthers'ın yıldız running backi Christian McCaffrey, "Unicorn Town" (Unicorn Kasabası) adlı filmin yürütücü yapımcısı oldu. Belgesel türündeki film, Almanya'nın Schwäbisch Hall kasabasında, Schwäbisch Hall Unicorns takımının başarıya giden hikayesini anlatıyor. Filmin senaristi ve yönetmeni ise, aynı zamanda Unicorns'ta linebacker pozisyonunda oynayan İtalyan futbolcu Nick Alfieri.

Filmin fragmanını Instagram hesabında paylaşan McCaffrey, yaptığı açıklamada, "Muhteşem filmin bir parçası olmaktan çok ama çok gurur duyuyorum! En iyi arkadaşlarımdan Nick Alfieri, Kaliforniya Üniversitesi Sinema Okulu'nu Almanya'nın şirin bir kasabasında futbol oynamak için bıraktı ve biz de bunu yaptığı için memnunuz; çünkü şimdi sizlere inanılmaz bir hikayeyi paylaşacağız." ifadelerini kullandı. 

Nick Alfieri de, Instagram hesabında, "Bir NFL süper yıldızı ve her yönü ile muhteşem bir insan olan Christian McCaffrey ile birlikte çalıştığım ve sizlere bu fragmanı paylaştığım için çok heyecanlıyım. Hepinizin Unicorn Town'ı görmesi için sabırsızlanıyorum." açıklamalarıyla birlikte filmin fragmanını paylaştı.

SCHWÄBISCH HALL UNICORNS HAKKINDA

1983 yılında kurulan Schwäbisch Hall Unicorns, Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde yer alan bir kasabanın korumalı futbol (Amerikan futbolu) takımıdır. Renkleri Yeşil-Beyaz olan Unicorns, 2011, 2012, 2017 ve 2018 yıllarında German Bowl'u kazanarak Almanya Ligi'nde 4 şampiyoluk elde etti.