Magazin 19.10.2018 02:42 Güncelleme: 19.10.2018 14:27

Mehmet Ali Erbil Korkuttu

Oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil, evinde geçirdiği kaza sonucu önceki akşam saatlerinde Maslak'ta bulunun özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaburgasında kırıklar olduğu tespit edilen Erbil, ameliyata alındı. Ünlü sunucunun sağlık durumunu öğrenmek isteyen yakınları hastaneye koştu.
Mehmet Ali Erbil Korkuttu

Mehmet Ali Erbil'in ağabeyi Mustafa Erbil, hastane çıkışı açıklamalarda bulundu. Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Mustafa Erbil, "Kendisinin hayati tehlikesi yok. Sağlık durumu gayet iyi" diye konuştu.

Maslak Acıbedem Hastanesi'nden 23.15 sıralarında yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada "18 Ekim 2018 perşembe günü akşam saatlerinde düşme nedeniyle Acıbade Maslak Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ameliyat edildi. Acıbadem Maslak Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Halezeroğlu, sanatçının durumu ile ilgili şu bilgileri verdi: "Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşme sonrası acıbadem maslak hastanesi acil servisine getirilmiştir. Yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi tanrıları ile acil operasyon alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmış bir hastamız yoğun bakımda takibi alınmıştır ve genel durumu şuan iyidir. Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşme sonrası Acıbadem Maslak Hastanesi acil servisine getirilmiştir. Yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi tanrıları ile acil operasyon alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmış bir hastamız yoğun bakımda takibi alınmıştır genel durumu şuan iyidir." denildi.

'BEŞ GÜN SONRA AMELİYAT OLACAK'

Mehmet Ali Erbil'i ziyaret eden şarkıcı Sinan Özen "Mehmet Ali beş gün sonra bir ameliyat olacak. Ciğerlerdeki kanamadan dolayı ufak zedelenmeler var. Yoğun bir şekilde takip ediyorlar. Kendisi şu an yoğun bakımda, gayet iyi durumda. Ben kendisini göremedim. Bir vertigo hastalığı da vardı onun. Ondan dolayı başı dönüp düşmüş, ani olan bir şey. Çok sert bir şekilde düştü ki kaburgaları kırılma söz konusu oldu" şeklinde konuştu.