Magazin 20.10.2018 02:00

Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Açıklama

Perşembe günü akşam saatlerinde, düşme nedeniyle Acıbadem Maslak Hastanesi Acil Servisine kaldırılıp ameliyata alınan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil'in doktorundan açıklamada geldi.
Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Açıklama

Acıbadem Maslak Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Halezeroğlu, sanatçının durumu ile ilgili şu bilgileri verdi: “ Evde düşme sonucu kaburgalarında üç dört adet kırıklar ortaya çıktı. Bu kırıklara bağlı olarak bir miktar iç kanama gerçekleşti ve sağ akciğerinde de sönme oluştu. Kendisine tomografi çektik. Yaptığımız değerlendirmeler sonucu, hem kanın boşaltılması hem de kanamanın durdurulması için kırk beş dakika süren bir operasyon uygulandı. Operasyon kapalı gerçekleşti.

Daha sonra kendisini yoğun bakım ünitemize aldık. Şu anda da yoğun bakım ünitesinde takibi devam ediyor. Genel durumu son derece iyi. Herhangi bir hayati tehlikesi söz konusu değildir. İçerdeki kanama durdurulmuş durumdadır. Yalnız halen kaburgasındaki kırıklar devam ettiği için kendisini sosyal hayata geri kazandırmak amacıyla yaklaşık dört beş gün sonra küçük bir operasyon daha yapıp bu ciddi derecede kırık olan iki adet kemiği onarılıcak. Tahmin ediyoruz ki bir hafta- on gün içerisinde Mehmet Ali Bey, normal hayatına dönmüş olacaktır.

Önümüzdeki hafta çarşamba günü kaburga operasyonunu gerçekleştireceğiz ve üç dört gün sonrasında da taburcu işlemini gerçekleştireceğiz. “