Magazin 01.02.2018 08:30 Güncelleme: 31.01.2018 15:50

"Mehmetçik'e servetimi bağışladım"

10 gün önce Jolly Joker'de aldığı sahne sonrası kötü olduğunu söyleyip hastaneye götürülen Bülent Ersoy, tedavi gördüğü hastaneden önceki akşam taburcu oldu.
"Mehmetçik'e servetimi bağışladım"

Akşam saatlerinde hastaneden çıkan Ersoy, aracına bindikten sonra gazeteciler ile sohbet etti.Modacı Gülşah Saraçoğlu ile geçtiğimiz aylarda bir tartışma yaşayan Ersoy, "Bülent Ersoy'u bir şartla affederim, benden özür dileyecek ve Mehmetçik Vakfı'na 100 Bin TL bağış yapacak" açıklaması hakkında konuştu. Bu sözlere tepki gösteren Ersoy, "Ben Gülşah hanımın lafı ile hareket etmem, ben oraya servetimi bağışladım. Benim için 100 Bin TL nedir? çerez parası" diyerek sert bir cevap vermiş oldu.

"Mehmetçik'in sayesinde burada rahat kavga ediyoruz"

Mehmetçik'in Suriye'de Afrin'e sınır ötesi operasyonu hakkında konuşan ve gözleri dolan Ersoy, "Böyle zamanlar birlik beraberlik içinde olmamız gereken zamanlar, ben anne değilim. Bir şehit acısını anne kadar hissedemem, ama biz burada bile rahat kavga ediyorsak onlara borçluyuz. Yavrularımın ayakları taşa değmesin, hepsi bana haklarını helal etsin" dedi. Hastane'de kaldığı 10 günlük süre içerisinde bütün dostlarının aradığını söyleyen ünlü sanatçı, "Bütün dostlarım beni sevgi ve saygı ile aradılar, Allah hepsinden razı olsun. Siz gazetecileri evlatlarıma da teşekkür ederim, girerken de yanımdaydınız, çıkarken de" diyerek vip aracı ile evin yolunu tuttu.