Vakıf Katılım web
Rize 09.06.2021 16:37

Memleket Partisi'nin Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak oldu

Muharrem İnce'nin oy birliği ile genel başkan olarak seçildiği Memleket Partisi'nin Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak oldu. 
Memleket Partisi'nin Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak oldu

Necati TUZCU

Muharrem İnce önderliğinde 17 Mayıs 2021 tarihinde kurulan Memleket Partisi'nin Rize Kurucu İl Başkanlığına Muhittin Bayrak, atandı.Bir dönem CHP Güneysu ilçe yönetiminde de bulunan Muhittin Bayrak, son yerel seçimlerde Güneysu’dan bağımsız belediye encümen adayı olmuştu.

Memleket Partisi ile Rize’ye yeni bir soluk getireceklerini ifade eden olan Muhittin Bayrak, “Rize’mizde olan sorunları ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Yeni ve genç bir kadroyla Rize’nin meselelerini ele alacağız. Başta çayda kota sorunu, kaçak çay sorunu, Doğu Karadeniz’deki kanser vakaları, orman tahribatları, kirlenmeye başlayan su kaynakları, İkizdere’deki taş ocaklarına neden karşı olduğumuz, yaylacılık ve eko turizm konularındaki projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

MUHİTTİN BAYRAK KİMDİR?

1973 doğumlu olup, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi Rize’de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Felsefe bölümü mezunudur.

Bir dönem CHP Güneysu ilçe yönetiminde bulunan Muhittin Bayrak, son yerel seçimlerde Güneysu’da bağımsız belediye encümen adayı olmuştu.

Bayrak, 2 çocuk babasıdır.