Magazin 28.11.2022 04:59

MEMLEKETİNDE BURAY RÜZGARI!

Pop müziğin yıldız ismi Buray önceki akşam Girne Rocks Hotel'de konser verdi.
MEMLEKETİNDE BURAY RÜZGARI!

Geçtiğimiz yaz yıldız falında aşk çıkan ardından Ağustos ayında Ayşe Özyılmazer'le kısa süreli bir ilişki yaşayan Buray, "Fala da falcılara da tövbeliyim" dedi. "Aşkı fallarda mı aradınız?" sorusunu Buray, "Denedim. Ama artık akışına bıraktım" sözleriyle yanıtladı. Doğduğu yer olan Kıbrıs'ta sahne alan Buray, konser öncesi ailesini ve sevdiklerini ziyaret ettiğini söyledi. 

ALBÜM MÜJDESİ!

Albüm hazırlıklarının devam ettiğini belirten Buray, "Çıkış tarihi çok yakında belli olacak. O yüzden zamanımın çoğunu stüdyoda geçiriyorum. Albümde hem kendi şarkılarım hem de farklı bestecilerin şarkıları olacak." dedi. 

"MADAGASKAR'DA TÜRK BAYRAKLARI SALLADILAR"

Tatil için gittiği Madagaskar'da su kuyusu açtıran Buray, "Son bir buçuk yılda 17 ülke gezdim. Birlikte seyahat ettiğim bir arkadaş grubum var. Gittiğimiz yerlerde ufak sihirli dokunuşlar yapmaya çalışıyoruz. İnsanların kalbine dokunmak istiyoruz. Orası dünyanın en fakir dördüncü ülkesi. Hem yapılan bağışlar hem de kendi katkılarımızla çocuklar için su kuyusu açtırdık. Bize Türk bayraklarını sallayarak teşekkür ettiler." dedi.