Magazin 16.06.2019 00:30

MERVE ÖZBEY-FİKRİ KARAYEL DÜETİNE BÜYÜK ALKIŞ

Ünlü şarkıcı Merve Özbey önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.
MERVE ÖZBEY-FİKRİ KARAYEL DÜETİNE BÜYÜK ALKIŞ

Mor lame mini elbisesi ve beyaz çizmeleri ile sahneye çıkan Merve Özbey konserinin başlangıcını "Vuracak" şarkısı ile yaptı. Kendi parçalarının yanı sıra geniş repertuvarı ile geçmişten günümüze bir çok şarkıyı seslendiren Merve Özbey, sesiyle kulağa hitap ederken danslarıyla da göze hitap etti. Performansıyla alkış alan ünlü şarkıcı zaman zaman da misafirlerle sohbet etti. Şarkı arasında Özbey "Sezen Aksu gibi bir kadınla aynı devirde, aynı dönemde yaşadığım için çok mutluyum. Lütfen alkışların en büyüğü Sezen Aksu için gelsin" diyerek ünlü sanatçının "Kaybolan Yıllar" isimli şarkısını seslendirdi.

Muhteşem performansına devam eden Merve Özbey " Müsadeniz varsa bu şarkıyı babam için söylemek istiyorum. Eğer eşlik ederseniz çok sevinirim." sözleriyle Şebnem Ferah'ın "Hoşçakal" isimli şarkısını söylerek konserinin ilk yarısını sonlandırdı.

Konserinin ikinci yarısına gümüş rengi püsküllü elbise ile çıkan Merve Özbey yeni hiti "Yaramızda Kalsın" ile konserine hız kesmeden devam etti. Hayranları arasında genç besteci ve yorumcu Fikri Karayel'i görünce onu sahnesine davet eden Merve Özbey, Fikri Karayel'le "Yol" isimli şarkıyı birlikte seslendirdi.
Öte yandan knserin son bölümünde sahneden inerek hayranlarıyla kucaklaşan ve mekanı karış karış gezen ünlü şarkıcı, sevenlerine sarılıp bol bol fotoğraf çektirdi.