Magazin 20.10.2018 02:00 Güncelleme: 20.10.2018 00:37

Metin Akpınar "Kafalar Karışık" Filmi İçin Setlere Döndü

YouTuber ekibi Kafalar'ın başrolünde olduğu  "Kafalar Karışık" filmi ile 11 yıl aradan sonra sinema setlerine dönen Metin Akpınar, yıllar sonra bir sinema filminin setinde görüntülendi.
Metin Akpınar "Kafalar Karışık" Filmi İçin Setlere Döndü

‘Filmin gençlerle olması her şeyden önemli, onlar var diye ben bu filmde rol aldım. Sanat da ileride onlarla beraber yol alacak’ diyen Metin Akpınar günümüz komedyenleri Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Ata Demirer ile ilgili fikirlerinin sorulması üzerine, Recep İvedik filmi serilerini hoş bulmadığını söyledi. Akpınar kendisi ile sosyal medya hesaplarında paylaşılan haber ve yorumların asılsız olduğunu belirtirken ‘Ben sosyal medya kullanmıyorum, bir de benimle ilgili asılsız yazılar, yorumlar yapıp paylaşıyorlar, buna da resimlerimi ekliyorlar, bir de fanlarım var onları da tanımıyorum, benim yerime ahkam kesiyorlar, bu bakımdan sosyal medya olayının bu durumundan şikayetciyim’ dedi.

Komedi denince günümüzde akla Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve  Ata Demirer geliyor onlar için ne diyeceksiniz sorusuna da yanıt veren Metin Akpınar, eleştiri oklarını Şahan Gökbakar’a çevirdi, ‘Atayı eskinden beri tanıyorum, tarzını da severim, uslübünü da severim, Şahan bir televizyon programı yapıyordu, değişik tipler oynayarak. Orada bence daha iyiydi. Bu mizah dergileri çizerlerinin maganda tipi ile götürdüğü iş çok hoş değil, ben öyle değerlendiriyorum’ açıklamasını yaptı. Sağlığı el verdikçe sinema setlerinde yer alacağını söyleyen ünlü oyuncu film setinde yaptığı roller ile genç oyunculara örnek olmayı da ihmal etmedi.

İnternet fenomenleri olarak gösterilen youtuberlar Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt’tan oluşan “Kafalar” grubunun başrolünde rol aldığı filmde Metin Akpınar gibi diğer ünlü oyuncular Cihan Ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu, Selahattin Taşdöğen, Nilgün Kasapbaşoğlu kamera karşısına geçecek. Kimliği belirsiz kayıp kayınpederini arayan müstakbel bir damadın başından geçen komik olayların anlatıldığı filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor.