Spor 24.07.2021 13:19

Milli boksör Necat Ekinci Tokyo'da ilk turda elendi

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda 69 kiloda mücadele eden milli boksör Necat Ekinci, ilk turda Belaruslu Aliaksandr Radzionau'ya 3-2 yenilerek oyunlara veda etti.
Milli boksör Necat Ekinci Tokyo'da ilk turda elendi

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Kokugikan Arena'da yapılan maçta milli boksör, Belaruslu Aliaksandr Radzionau ile karşılaştı.

Rakibine göre üstün bir mücadele ortaya koyan Necat, ilk raundu 5-0 aldı. İkinci rauntta Radzionau daha atak bir görüntü çizdi. Kontra ataklarla puan arayan Necat, ikinci raundu 3-2 verdi. İhtar aldığı son raundu da 3-2 kaybeden milli boksör, ringden 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı.

Milli bisikletçiler Ahmet Örken ve Onur Balkan elendi

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda bisiklet kategorisinde Türkiye'yi temsil eden Ahmet Örken ve Onur Balkan, yol yarışında bitiş çizgisini göremeyerek oyunlara veda etti.

Fuji International Speedway'de gerçekleştirilen 109 kilometrelik yarışta iki Türk sporcu, istediği sonucu alamadı. Ahmet Örken ve Onur Balkan, yarışı bitiremeyerek elenmekten kurtulamadı.

10 metre havalı tabancada İsmail Keleş ile Yusuf Dikeç elendi

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli atıcılar İsmail Keleş ve Yusuf Dikeç, elendi.

Milli sporcular, Asaka Atış Alanı'nda gerçekleşen 10 metre havalı tabanca yarışında mücadele etti.

İlk 8'in finale yükseldiği elemede 36 kişi arasında Yusuf Dikeç 24'üncü, İsmal Keleş ise 25'inci oldu. İki sporcu da bu kategoride turnuvaya veda etti.