Magazin 28.09.2021 04:58 Güncelleme: 27.09.2021 18:21

MİLYONLUK DÜĞÜN!

Yayınlamış olduğu başarılı projeleri, sesi ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken güzel sanatçı "Günseli Deniz'', geçtiğimiz gece uzun süredir birlikte olduğu yönetici iş adamı Amerikalı nişanlısıyla görkemli bir düğün töreninde hayatını birleştirdi.
MİLYONLUK DÜĞÜN!

İstanbul'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra; siyaset, sanatçı ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri ve yakın arkadaşları katıldı.

''Günseli Deniz''in Amerika'da 15 bin dolara özel olarak hazırlanan iddialı gelinliği göz doldururken, törenin diğer yarısında giydiği Hakan Akkaya imzalı şık ve sade gelinliği de geceye damgasını vurdu.

Kokteyl eşliğinde başlayan milyonluk düğün töreni çiftin coşkulu nikah seramonisi, davul gösterileri ve eğlence eşliğinde gece boyunca devam etti.
''Günseli Deniz & Nekarios Monzae'' çiftinin nikahlarını ise Mersin Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer kıydı.

Uzun süredir titizlikle devam eden düğün hazırlıklarları ile bizzat ilgilenen ''Günseli Deniz & Nekarios Monzae''; eğlencenin dozunu bir an bile düşürmeyerek enerjileriyle unutulmaz bir organizasyona imza attılar.

ÖNCE BODRUM SONRA AMERİKA!

''Günseli Deniz & Nekarios Monzae'' çifti görkemli düğün törenlerinin ardından, balayı için seçtikleri geceliği 15.000 Euro olan ''Bodrum Mandarin Orientel''de bir süre kaldıktan sonra Amerika'ya seyahat edecekler.
''Günseli Deniz''; Türkiye ve Amerika arasında sıklıkla seyahat ederek yeni projelerini de müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek.