Vakıf Katılım web
Magazin 26.06.2022 04:15

MİNDERDEN PODYUMA

Son zamanlarda gündemde sıkça konuşulan fitness ve Body Building hem halk hem de sanat camiası tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.
MİNDERDEN PODYUMA

Ata sporumuz güreş ile ilgilendiği eğitim hayatının ilk yıllarında, kas yapısının ve kuvvetinin vücut geliştirme sporunda basarı elde etmeye yatkın olduğunu fark eden Cengizhan Iğdır, minderde başlayan spor hayatını Body Building ile podyumda devam ettirerek başarılarına başarı katarak dikkatleri topladı. Yeni girişimleri ile hem rakiplerine meydan okudu hem de sanat ve cemiyet camiasından birçok ünlü simaya ders vermeye başladı. Son zamanlarda ünlü simaları salonunda ağırlayan Türkiye'de ve Avrupa'da sınırsız şampiyonlukları olan Cengizhan Iğdır başarılarını ve tecrübelerini dizi setlerine hazırlanan ünlülere ders vermeye ve bu spor dalında ilerlemeye çalışanlarla bu yaz büyük bir yoğunluk içerisinde olduğunu dile getirdi.

ÇELİMSİZ ÜNLÜ KALMAYACAK

Elde ettiği başarılar ve madalyalarıyla kendi alanında parmakla gösterilen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Fitness antrönörlüğü yapan Cengizhan Iğdır yeni oyuncular ve şarkıcıların vücutlarına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Iğdır, "Mesleki karakterim sebebiyle isim vermem doğru olmaz ama dizilerde ve sahnelerde izlediğiniz birçok ünlü simanın vücutlarını düzelttik" dedi.