Güncel - Yaşam 09.11.2018 12:32

Minik Kalplerin Atatürk Sevgisi

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle Şükrüpaşa İlkokulu Anasınıfı öğrencileri; Edirne Belediyesi'nde bulunan Atatürk Odası'nı ziyaret etti. Mustafa Kemal Atatürk baskılı tişörtleri giyen minikler; Atatürk Odası'nı ilgiyle gezdi; Atatürk büstü ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Minik Kalplerin Atatürk Sevgisi

Edirne Belediye Binası’nda bulunan; Mustafa Kemal Atatürk’ün 21-25 Aralık 1930 tarihinde kaldığı ve günümüzde müze olarak kullanılan Atatürk Odası minik ziyaretçilerini ağırladı. Şükrüpaşa İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğrencileri; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle Atatürk Odası’nı ziyaret etti.

Mustafa Kemal Atatürk baskılı tişörtleri giyen minik öğrenciler; öğretmenlerinin anlattıkları  bilgileri can kulağıyla dinledi. Mustafa Kemal Atatürk’ün kullandığı eşyalara sevgiyle bakan öğrenciler Mustafa Kemal Atatürk’ün bire bir ölçülerine göre yaptırılan Atatürk büstünün önünde de hatıra fotoğrafı çektirdi. İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğretmenleri Canan Arabacı, Selin İşkodralı, Ece Tütün 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ü daha yakından tanıtmak istediklerini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80. yılında bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz” dediler.