Magazin 30.11.2021 04:08

Moda Tutkusu ve Love My Body'den cesur koleksiyon... 

Moda İnfluencer'ı Yasemin Öğün, Love My Body ile devam eden iş birliği "Moda Tutkusu x Love My Body" yeni koleksiyonu moda severlerle buluştu.
Moda Tutkusu ve Love My Body'den cesur koleksiyon... 

Moda Tutkusu x Love My Body iş birliğinin 12. koleksiyon lansmanı City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi Love My Body özel satış mağazasında Yasemin Öğün ve Zehra Işık ev sahipliğindeki özel bir davetle gerçekleşti. Şehirdeki kadının her anına eşlik eden 110 parçadan oluşan koleksiyonunun lansmanında davetliler, koleksiyonu ilk kez görmenin ve alışveriş yapmanın keyfini çıkardılar.

Cesur bir ruhtan esinlenen koleksiyonun davetine Burcu Esmersoy, Buket Aydın, Fulya Gündoğdu, Ece Vahapoğlu, Sitare Kalyoncuoğlu, Batya Kebudi, Selin Öztarhan, Rachel Araz Kiresepi, Berat Aşıcıoğlu, Cansel Kut, Füsun Kuran, Ceylan Atınç, Mert Aslan gibi ünlü ve cemiyet hayatından isimler de katıldı. Bu sezon Moda Tutkusu x Love my body koleksiyonunda değişen dünyamızda konfor ve şıklığı birleştirdik. Zor dönemlere karşı güçlü görünebilmek için cesaretinizi artırmak ve kendini ifade etme konusunda size ilham vermeyi hedefledik. Vücudu saran stillere ve konfora öncelik verildi. Gündüz olabildiğince rahat aynı zamanda şık, gece ise seksi ve çarpıcı renklerle göz alıcı. Başka bir deyişle, her ruh halinize uygun çok yönlü tasarımlardan oluşuyor.

Love My Body açılış davetine katılan Burcu Esmersoy, 'Gittiğim yerlerde kapı ağızlarında benim yaptırdığım estetik müdahaleleri konuşuyorlar' şeklindeki sitemiyle ilgili soru üzerine şöyle konuştu: "Kadınlar hep soruyor 'Cildine ne yapıyorsun?' diye. Geçen bir cilt bakım videosu koydum, orada sormuşlar. Geçen nisan göz kapaklarıma müdahale ettirdim, oradaki yağ bezelerini aldırdım, o yorgun ifade gitti. Hafif bir gençlik durumu oldu. Sonra işler karışmış, beni yalancı durumuna düşürmeye çalışmalarından hoşlanmıyorum, 'Yüzünde başka bir işlem var' diye konuşuyorlarmış" dedi. 

‘Benim aşılarım tam’

Gece kıyafetiyle katıldığı davette dikkatleri üzerine çeken Esmersoy, klaket şeklindeki çantasını Lady Gaga'nın filmini izlemeye gideceği için tercih ettiğini söyleyip "Akşam kıyafetiyle geldim buraya da. Akşam Layd Gaga'nın filminin basın gösterimine gideceğim, onun için böyle bir şey yaptığım geceye uygun olur belki" dedi. İşi gereği yaptığı yurtdışı seyahatlerin son dönemde sıklaştığını ve Johnson&Johnson'dan iki doz covid aşısı olduğunu söyleyen Esmersoy "Seyahatler sıklaştı önümüzdeki haftada da deniz aşırı bir program var. Aşı karşıtı ülkeler kapanıyor bir de hastalık olduğu için kapanan ülkeler var. Normalde biz izinle gidiyoruz, benim aşılarım tam. İlk Johnson&Johnson'dan iki tane Biontech aşım var. Çarpı 30, 50 korumalı falan, epey iyi bakıyorum kendime sürekli maskeli dolaşıyorum" şeklinde konuştu.