Magazin 17.09.2021 04:25

MOST BODRUM SPORTİF BALIK AVI TURNUVASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MOST Bodrum (Akdeniz Açık Deniz Sportif Balık Avı Turnuvası) 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde Türkiye'nin 1 Numaralı Süper Yat Marinası Yalıkavak Marina'da unutulmaz bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Bu yıl 5'incisi gerçekleşecek olan turnuvanın heyecanı şimdiden başladı.
MOST BODRUM SPORTİF BALIK AVI TURNUVASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2020 En İyi Uluslararası Marina” ve “2018-2019 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödüllerine layık görülen ve yine TYHA tarafından 5 Altın Çıpa ile derecelendirilen Yalıkavak Marina’nın ana sponsoru ve BITCI.com’un organizasyon sponsoru olduğu turnuva, 3 gün boyunca eşsiz bir yarışma deneyimi yaşatacak. Ulusal Amatör Balıkçılık Sirküleri ve merkezi Amerika’da bulunan ve geçtiğimiz yıl kuruluşunun 82. yılını kutlayan IGFA’nın (International Game Fish Association) kuralları çerçevesinde düzenlenen MOST Balık Avı Turnuvası’na 30 sportif balıkçı teknesiyle beraber toplam 200 yarışmacı katılacak.

İş Dünyası Kıyasıya Yarışacak

Mekin Gözen (Gözen Havacılık YKB.), Turgut Konukoğlu (Sanko Holding), Mim. Sinan KURAN (KRN Mimarlık), Necmettin Yay (Seafari Balıkçılık CEO’su), Av. Erim Bener (Bener Hukuk Bürosu), Av. Can Özer (Özer Hukuk Bürosu), ve Dr. Serdar Günseren (IGFA Türkiye); hepsi kendi alanında uzman isimlerden oluşan yönetim kurulu üyeleri iş dünyasının ileri gelen isimlerini MOST Bodrum Balık Avı Turnuvasında bir araya getiriyor.

MOST Bodrum Balık Avı Turnuvasında; uygun donanımdaki tekneler, mavi kanat orkinos balığının yanı sıra bölgede bolca av veren diğer balık türlerini avlayacak, yakaladıkları balıkların boyları ve ağırlığına göre puan kazanacak. Balıkların denize sağlıklı olarak geri bırakılması ise yarışmacılara kazandırdıkları yüksek puanlarla büyük ödüle daha çok yaklaştıracak.