Magazin 18.10.2019 13:15

MÜGE ULUSOY  MIPCOM 2019 İÇİN CANNES'DA

Her yıl Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenerek dünyanın dört bir yanından yapımcıları tek çatı altında toplayan MIPCOM 2019 Fuarı'na Türk dizi sektörünün paydaşları katılım gösterdi. Fuara katılanlar arasında ünlü menajer Müge Ulusoy da yer aldı.
MÜGE ULUSOY  MIPCOM 2019 İÇİN CANNES'DA

Türk dizi ve yapımlarının dünyaya açılmasında büyük katkı sağlayan ve bu yıl 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara, birçok ünlü sanatçının Marka İletişim Danışmanlığını yapan  Müge Ulusoy da katılanlar arasındaydı. Fuara dair izlenimlerini anlatan ünlü menajer, “Burada sadece Türkiye’den değil, dünyanın pek çok ülkesinden gelen yapımcı ve oyuncularla bir aradayız. Her sektörde olduğu gibi günümüz dizi sektöründe de bir küreselleşme söz konusu. Severek izlediğimiz dizilerin ülkemize uyarlanması, bizim dizilerimizin pek çok ülkede farklı dillerde sevilerek izlenmesi bu küreselleşmenin en büyük göstergesi” dedi.

Türk yapımlarının böylesine uluslararası platformlarda sergilenmesinden büyük bir gurur duyduğunu dile getiren ünlü menajer Müge Ulusoy, “Türk dizilerini incelediğinizde kültürümüze ait ne kadar çok malzemenin olduğunu görüyoruz. Biz renkli, çeşitli ve zengin bir kültüre sahibiz. Ve bu zenginliği seyirciye sunan çok başarılı senaristlerimiz, yapımcı ve yönetmenlerimiz var. Dünyanın en büyük format fuarında, Türk dizilerinin değer görüyor olması ve pek çok ülkede beğeniliyor olması gerçekten onur verici” açıklamasında bulundu.