Magazin 17.08.2022 04:59

MUHTEŞEM İKİLİ MUHTEŞEM KONSER!

BKM organizasyonuyla DenizBank Harbiye Açıkhava Etkinlikleri geçtiğimiz akşam Selami Şahin ve Aşkın Nur Yengi konseriyle devam etti.
MUHTEŞEM İKİLİ MUHTEŞEM KONSER!

Türk müziğinin iki dev ismi birlikte paylaştıkları sahnede misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı. Konserin ilk yarısında sahne alan Türk pop müziğinin güçlü sesi Aşkın Nur Yengi, Gülşah Saraçoğlu imzalı kostümüyle göz kamaştırdı. "Hepimizin hayatında 90'ların önemi büyük sözleriyle konsere başlayan" Yengi, "Seni çok özledim" sözleriyle dostu Harun Kolçak'ı sahnesinde andı.

SÜRPRİZ KUTLAMA!

Konserin ikinci yarısında sahne alan Selami Şahin'in konser günü aynı zamanda doğum günüydü. Aşkın Nur Yengi'yle 'Başımın Tatlı Belası' şarkısını seslendiren Şahin'in 74'üncü yaş günü için sahneye gelen sürpriz pasta, büyük ustaya mutluluk dolu anlar yaşattı. Başarılı sanatçı doğum gününü sahnede Aşkın Nur Yengi ve oğlu Lider Şahin'le beraber kutladı. Ardından baba oğul söz ve müziği Lider Şahin'e ait 'Rezil Rüsva' şarkısını Harbiye'nin büyülü atmosferinde beraber seslendirdi.

İYİ Kİ ÖĞRETMENİMSİN!

Duygusal dakikaların yaşandığı kutlamada Lider Şahin, babası Selami Şahin'in doğum gününü şu sözlerle kutladı; "İyi ki babamsın, iyi ki öğretmenimsin, iyi ki hocamsın ve iyi ki ensemdesin. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Doğum günün kutlu olsun babacığım."

İKİ DEV İSİM AYNI SAHNEDE!

Birlikte aynı sahneyi paylaşan Yengi ve Şahin sahne öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aşkın Nur Yengi, "Çok heyecanlıyız. Selami abi ile birlikte yıllardır şarkı söylüyoruz ama bu gece bizim için çok ayrı." dedi. Konser günü yeni yaşını kutlayan Şahin, "74 yaşıma girdim. Allah o gücü veriyor ki sahneye çıktığım zaman yeniden doğmuş gibi oluyorum. Çünkü ben müziğe aşığım. Dünyaya yeniden gelsem yine besteci ve şarkıcı olmak isterim" dedi.