Magazin 15.07.2019 00:31

MURAT AKGÜN, HANDE DÖNMEZ DÜETİNE BÜYÜK ALKIŞ

Ünlü şarkıcı Murat Akgün önceki gün Bodrum Bardakçı Koy'undaki Azka Otel'de sahne aldı.
MURAT AKGÜN, HANDE DÖNMEZ DÜETİNE BÜYÜK ALKIŞ

"Akdeniz Akşamları Azka'da Bir Başka" diyerek kendisini izlemeye gelenleri selamlayan Murat Akgün sevilen şarkılarını art arda söyledi. Kendisini izlemeye gelen ünlü şarkıcı Hande Dönmez'i sahnesinde ağırlayan Murat Akgün, "Geçer" şarkısında muhteşem bir düet yaptı. Düet sonrasında ünlü turizmci iş adamı Bülent Kaya'nın doğum gününü kutladı. Dostlarının sürpriz doğum günü karşısında mutluluğu gözlerinden okunan Bülent Kaya pastasını kesti.

"Hayatı Tespih Yapmışım", "Bize Her Yer Ankara" gibi şarkılara da yer veren Murat Akgün herkesi ayağa kaldırdı. Sahnesinden inen Akgün bir hayranıyla halay çekti.

Konserinin son bölümünde türkülere yer veren şarkıcı Murat Akgün sahnesinden inerek müzikseverlerin yanına gitti. Çıplak sesiyle söylediği "Nemrudun Kızı" türküsü büyük alkış aldı. İzleyenlerin eşliğiyle sevilen parçaları seslendiren şarkıcı küçük bir hayranının yanına giderek "Haydi Söyle" şarkısında düet yaptı.

Ses performansının yanı sıra sahne şovuyla da izleyenleri mest eden Murat Akgün iki buçuk saatlik konserini alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sonlandırdı.