Magazin 25.04.2019 00:58 Güncelleme: 25.04.2019 01:00

Murat Ünalmış'a set sürprizi

Murat Ünalmış yeni yaşını "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin Adana'daki setinde kutladı.
Murat Ünalmış'a set sürprizi

Set ekibinin yaptığı sürpriz karşısında duygu yüklü anlar yaşayan yakışıklı oyuncu, mutluluğunu “Böyle harika bir ekiple çalıştığım için çok şanslıyım” sözleriyle dile getirdi.

İzlenme rekorları kıran “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin seti, 23 Nisan Salı günü renkli bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Set ekibi, dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış için sürpriz doğum günü kutlaması organize etti. Sete pasta da getiren ekibin bu sürprizi karşısında duygusal anlar yaşayan yakışıklı oyuncu, onlara “Böyle harika bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum ve kendimi çok şanslı hissediyorum” diyerek teşekkür etti.

HAYRANLARA ÖZELTEŞEKKÜR VİDEOSU

Gün boyunca Murat Ünalmış’ın sosyal medya hesaplarına da doğum günü mesajları yağdı. Ünlü oyuncu, hayranlarına teşekkür etmek için bir video paylaştı ve o videoda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı: “Tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, tanıdığım, tanımadığım tüm kardeşlerime çok teşekkür ederim mesajları için. Bugün ayrıca özel bir gün; 23 Nisan. Bu vesileyle bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. En güzel yarınlar sizlerin olsun.”