Vakıf Katılım web
Magazin 06.10.2022 05:00

Muud'da Zeynep Bastık ile sonbahar rüzgarı

Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud'un Eylül'de en çok dinlenenler listesi açıklandı. Yerli single listesinde pop müziğin sevilen ismi Zeynep Bastık'ın 'Ara' şarkısı zirvede yer alırken, yerli albümler sıralamasında başarılı rapçi UZİ'nin EL CHAVO albümü ilk sıraya yerleşti. Yabancı sanatçılar kategorisinde ise INNA Eylül ayının şampiyonu oldu.
Muud'da Zeynep Bastık ile sonbahar rüzgarı

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un Eylül’de en çok dinlenenler listesi açıklandı. Yerli single listesinde pop müziğin sevilen ismi Zeynep Bastık’ın ‘Ara’ şarkısı zirvede yer alırken, yerli albümler sıralamasında başarılı rapçi UZİ’nin EL CHAVO albümü ilk sıraya yerleşti. Yabancı sanatçılar kategorisinde ise INNA Eylül ayının şampiyonu oldu.

Türk Telekom’un güncel ve zengin müzik arşiviyle beğenilen müzik platformu Muud’un Eylül’de en çok dinlenen isimleri ve albüm listeleri belirlendi. Platformda yerli single listesinde pop müziğin sevilen isimlerinden Zeynep Bastık’ın ‘Ara’ isimli şarkısı ilk sırada.  

Eylül ayında UZİ fırtınası

Türk rap müziğinin sevilen isimlerinden UZİ’nin yeni albümü EL CHAVO, Eylül ayında en çok dinlenen yerli albümler kategorisinde zirveye yerleşti.  Son zamanlarda şarkılarıyla adından söz ettiren Semicenk ise yerli sanatçılar listesinin lideri oldu.

Yabancılarda şampiyon INNA

Yabancı şarkılar kategorisinde Türkiye’nin başarılı isimlerinden Reynmen ile düet yapan INNA’nın Wherever You Go parçası ilk sırada yer aldı. Bunun yanı sıra Eylül ayında INNA, yabancı sanatçılar kategorisinde de zirveye ulaştı. Tom Odell’in ‘Long Way Down (Deluxe)’ albümü ise yabancı albümler listesinde en çok dinlenen albüm olarak kaydedildi.