Magazin 24.06.2021 04:39

MÜZEYYEN SENAR'A DOĞUM GÜNÜNDE ABBEY ROAD'TAN ANLAMLI HEDİYE

Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından "Cumhuriyetin Divası" olarak kalplerde taht kuran Müzeyyen Senar'ın 2001 yılında vefat etmeden önce piyasaya çıkardığı son albümü 'En son okuduklarım' plak formatında müzikseverlerle buluştu.
MÜZEYYEN SENAR'A DOĞUM GÜNÜNDE ABBEY ROAD'TAN ANLAMLI HEDİYE

Master’ları Londra’daki Abbey Road Stüdyolarında yapılan albüm, Plak Ve Ben etiketiyle müzik raflarındaki yerini aldı.

Uzun zamandır beklenen bu yeniden baskı picture disc olma özelliği de taşıyor. Koleksiyonerlerin sabırsızlıkla beklediği plakların başında gelen albüm, daha çıkmadan plağı edinme telâşı yarattı. 16 Temmuz’da Müzeyyen Senar 108’inci doğum gününde müzikseverlerle buluşacak olan albümün ön siparişleri patladı. ‘Diva'mız Müzeyyen Senar En Son Okuduklarım’, ses kalitesinden, kaliteli kartonetine kadar tüm detaylarıyla şimdiden yılın plakları arasındaki yerini aldı.

Plak Ve Ben’in sahibi Nejat Pakyüz, “Büyük bir hayranı olduğum Müzeyyen Senar’ın doğum gününde onun bu güzel plağını sevenleriyle buluşturacak olmak benim için gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Müzikseverlerin ilgisi de usta müzisyenin Türk halkının gönlünde ne kadar çok büyük yer ettiğini gösteriyor” diye konuştu.