Magazin 19.03.2019 08:44

Nalan&Kutsi Buluşması

Türk Pop Müziğin sevilen seslerinden Nalan, uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşuyor. 7 yıldır müzik piyasasından uzak kalan başarılı sanatçı, suskunluğunu 'Aşk Senin Neyine' isimli albümü ile bozuyor.
Nalan&Kutsi Buluşması

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle müzikseverlerle buluşan ‘Aşk Senin Neyine’ albümü toplamda 6 şarkı, 4 versiyondan oluşuyor. Tüm söz ve bestelerin Nalan’a ait olduğu albümde; Selim Çaldıran, Erman Tazegül ve Hatem Tutkuş da aranjeleriyle albüme imzasını attı. 

 ‘Aşk Senin Neyine’ albümünde çıkış parçası olarak 90’lı yılların hit parçası ‘Yaralandım’ seçildi. ‘Yaralandım’ şarkısında Nalan’a Türk Pop Müziğin başarılı ismi Kutsi eşlik etti. 

 İki güçlü sesin aynı şarkıda buluştuğu ‘Yaralandım’a Necmi Deniz Akıncı ve Buğra Alkiroğlu yönetmenliğinde nostaljik bir klip çekildi. 

 Nalan ve Kutsi sürpriz düet için ‘Uzun yıllara dayanan dostluğumuzu düet ile taçlandırdık. ‘Yaralandım’ gibi özel bir şarkıyı yeniden yorumladığımız için hem çok mutluyuz hem de çok heyecanlıyız. Tüm müzikseverlere armağan olsun’ diye konuştular.