Vakıf Katılım web
Emlak 13.07.2018 22:00 Güncelleme: 13.07.2018 22:01

'NCadde Hayat'ta Son Satışlar

Özyurtlar Holding, Esenyurt'un kalbinde hayata geçirdiği projesi 'Ncadde Hayat Residence'ı iki yıl öncesinin fiyatlarıyla satışa sunuyor.
'NCadde Hayat'ta Son Satışlar

'Eski fiyatlarla yeni yaşam' sloganıyla sunduğu projede kalan son 50 daire, metrekaresi 3 bin 500 TL’den alıcılarını bekliyor.

Hayat

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Özyurtlar Holding, 1 milyondan fazla kişinin yaşadığı Esenyurt’un kalbinde hayata geçirdiği projesi 'Ncadde Hayat Residence'ı büyük ödeme avantajlarıyla sunuyor. 'Eski fiyatlarla yeni yaşam' sloganıyla satışa sunulan projede kalan son 50 daire zamsız fiyatlarla metrekaresi 3 bin 500 TL’den alıcılarını bekliyor.

Ev sahibi olmayı kolay hale getirmek için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Bundan 27 yıl önce misyonumuzu ‘mutlu ev sahipleri yaratmak’ olarak belirleyerek yola çıktık. Bugüne kadar toplam 1 milyon 500 bin metrekare alana 15 bin konut inşa ederek ve 60 bin kişiyi ev sahibi yaptık. Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük ettik. Bölgede pek çok projeyi hayata geçirdik. Şimdi de 'Ncadde Hayat Residence'ı kalan son 50 daireyi 'eski fiyatlarla yeni yaşam' sloganıyla iki yıl öncesinin fiyatlarıyla yani metrekaresi 3 bin 500 TL’den satışa sunuyoruz. Projede daire fiyatları ise 1+1'de 208 bin TL, 2+1'de ise 280 bin TL'den başlıyor" dedi.

Proje Aralık ayında teslim edilecek

'Ncadde Hayat Residence' 12 katlı tek blokta 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 204 adet daireile 8 dükkandan meydana geliyor. 28 bin m2 inşaat alanı üzerinde yükselen projenin 2018 yılının aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan sosyal donatı ve imkanlar arasında ise şehir manzaralı teraslar, fitness, spor salonu, yürüyüş alanları, hamam, sauna, 7/24 güvenlik, resepsiyon hizmeti ve kapalı otopark yer alıyor.

Esenyurt'un en önemli ve işlek caddesi olan Doğan Araslı Bulvarı üzerinde konumlanan 'Ncadde Hayat Residence' cadde manzarasının yanı sıra alışveriş merkezlerinin ve şehrin tam ortasında olması nedeniyle tüm lokasyonlara kolay ulaşım imkanı sağlıyor. TEM bağlantısı güzergahında yer alan proje, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, belediye, hastane, okul gibi pek çok önemli kurma yürüme mesafesinde yer alıyor.