Magazin 30.10.2020 04:53

Nebahat Çehre podyuma çıkıyor

Türk sinemasının ünlü oyuncusu Nebahat Çehre karantina döneminde dünyaca ünlü modacı Rufat İsmayil'le kendi adını taşıyan 52 parçalık bir kapsül koleksiyon hazırlamıştı.
Nebahat Çehre podyuma çıkıyor

 Koleksiyonun ilk defilesi de dünyanın tek moda kanalı FashionTV'nin 3 Kasım'da Fişekhane'de gerçekleştireceği “Moda Ödülleri Töreni”nde yapılacak. Törende pandemi döneminde gösterdikleri üstün çabalar sırasında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının 200 çocuğuna da eğitim bursu verilecek.

 Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocuklarına burs…

Gecede pandemi döneminde gösterdikleri üstün çabalar sırasında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının 200 çocuğuna da eğitim bursu verilecek. Dünyanın tek moda kanalı olan Fashion TV’nin Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat “Ödül törenimizin çok daha anlamlı bir yanı da olsun istedik. Pandemi de hayatını kaybeden sağlıkçılarımızın çocuklarına 200 adet eğitim bursu organize ettik. En azından böyle bir katkımız olsun istedik. Onlar için ne yapsak azdır. Canını siper edip çalışan tüm sağlık çalışanlarını kutluyorum ve hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Türk sinemasının en şık giyinen oyuncularından Nebahat Çehre karantina döneminde dünyaca ünlü modacı Rufat İsmayil'le kendi adını taşıyan 52 parçalık bir kapsül koleksiyon hazırlamıştı. Bu koleksiyonun tanıtım fotoğraflarında modellik yaparak kıyafetleri giyen sanatçının bir buçuk ay önce satışa sunulan koleksiyonunun ilk defilesi de dünyanın tek moda kanalı FashionTV'nin 3 Kasım gecesiFişekhane'de gerçekleştireceği “9.Fashion TV Moda Ödülleri” töreninde yapılacak.

3 Kasım gecesi Fişekhane’de yapılacak “9.Fashion TV Moda Ödülleri” ödül törenine moda, sinema, TV ve müzik dünyasından çok sayıda ünlü isim katılarak moda dalında verilen ödüllerini alacaklar. Gecede verilecek yaşam boyu meslek ve onur ödüllerine ise bu yıl Canan Yaka, Muzaffer Çaha, Nükhet Duru, Abdullah Kiğılı, Deniz Pulaş, Atilla Saral ve Demet Şener layık görüldüler.