Magazin 24.11.2022 04:49

NetWork, yeni yıla girerken Pınar Deniz ile ışıldıyor

Her sene köklerine bağlı kalarak yeniden yorumlanan ve metropol hayatının dinamizmine şık bir anlayışla eşlik eden NetWork, marka yüzü Pınar Deniz ile yılbaşının ihtişamlı enerjisine yakışan ışıl ışıl alternatifler sunuyor.
NetWork, yeni yıla girerken Pınar Deniz ile ışıldıyor

Cesur ve glam NetWork yeni yıl koleksiyonu; Pınar Deniz’in seçtiği göz alıcı bordo payetli elbise, siyah saten tasarımlar, yılbaşının ikonik dokusu kadifenin en şık halini yansıtan takımlar ve feminen duruşunuzu parlatacak iddialı parçalardan oluşuyor.

Pınar Deniz, yeni yıl stilini ışıltılı aksesuarlar ile taçlandırıyor. Sezon trendlerinden taşlı headpiece, göz alıcı yüzük ve bilezikler, altın ve gümüş rengin harmoni yarattığı zamansız ve ikonik aksesuarlar yeni yıla girerken şıklığınızın tamamlayıcısı olurken, sevdiklerinizi de mutlu etmek için ideal bir hediye alternatifi oluyor.

NetWork erkeğinin çekici duruşunu yansıtan görkemli parçalar yeni yıl koleksiyonunda yerini alıyor. Şıklığın ve elegan görünümün altını çizen saten ve kadife smokin takımlardan, cool görünümün vazgeçilmez parçası deri ceketler ile yeni yıl kutlamalarının stil sahibi erkeği olmak, NetWork ile kaçınılmaz oluyor.

Yeni yıl kutlamalarına özel olarak seçilen ışıltılı koleksiyonumuz, davet ve partilerde sizi parlatmak üzere tüm NetWork mağazalarında ve network.com.tr’de sizi bekliyor.