Spor 17.08.2018 06:04

New England Super Bowl'un Rövanşını Aldı

NFL'in ikinci hazırlık haftasında New England Patriots, sahasında konuk ettiği Philadelphia Eagles'ı 37-20'lik skorla mağup etti.
New England Super Bowl'un Rövanşını Aldı

Bertan ERMAN

New England Patriots, geçen sezon 52. Super Bowl'da mağlup olduğu Philadelphia Eagles'ı Gillette Stadyumu'nda konuk etti. İlk çeyrekte Eagles'a sayı şansı tanımayan Patriots, Tom Brady-Chris Hogan ikilisinin işbirliği ile karşılaşmadaki ilk touchdown sayısına imza attı. 4 yardalık touchdown sonrası Stephen Gotskowski de ekstra golü sayıya çevirdi. Ayrıca Gotskowski, ilk çeyrekte bir de alan golü attı ve Massachusetts ekibi, ikinci 15 dakikaya 10-0 önde girdi. Patriots'ın linebackerlarından Ja'Whaun Bentley, Philadelphia Eagles'ın bir hücumda yaptığı fumbleda yere düşen topu aldı ve 54 yarda koşu sonunda savunma touchdownı yaptı. Eagles, ilk touchdown sayısını Nate Sudfeld-Shelton Gibson işbirliği ile gelen 4 yardalık pas oyunu sonunda bulsa da, New England Patriots'ın oyun hakimiyeti sürdü ve soyunma odasına 27-7'lik skorla önde gitti. Üçüncü çeyrekte Philadelphia Eagles oyuna ağırlık koymaya başlasa da, Patriots skordaki üstünlüğünü korudu. Son 15 dakikaya 34-20 önde giren Patriots, Gotskowski'nin alan golü ile maçın skorunu tayin etti ve mücadeleden 37-20 galip ayrıldı.

New England Patriots'ın 40 yaşındaki süperstarı Tom Brady, karşılaşmayı 26'da 19 pas isabeti, 172 yarda pas mesafesi ve 2 touchdown pasıyla tamamlarken, running back James White ile wide receiverlardan Chris Hogan ve Cordarrelle Patterson, birer touchdowna imza attı. Patriots savunması, toplam 8 sack yaparken, bir de savunmadan touchdown çıkardı. Philadelphia Eagles'ta oyun kurucu Nate Sudfeld, 39'da 22 pas isabeti, 312 yarda pas mesafesi, 3 touchdown ve 1 interception pası ile oynadı.