Vakıf Katılım web
Gayrimenkul 20.05.2019 19:20

 NEXT LEVEL ÇAYYOLU'NDA 120 AY '0' FAİZ FIRSATI

Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik'in Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu'nda hayata geçirdiği Next Level Çayyolu'nun ikinci kulesi özel bir kampanyayla satışa çıkıyor.
 NEXT LEVEL ÇAYYOLU'NDA 120 AY '0' FAİZ FIRSATI

Her detayı titizlikle tasarlanan ve bu titizliği malzeme seçimlerine de yansıtan Next Level Çayyolu’nun satışa çıkan yeni etabından ev sahibi olmak isteyenler 120 ay vade ve ‘0’ faiz fırsatı ile yeni evlerine kavuşacak. Kampanya çerçevesinde satışa çıkan 4+1 dairelerde yüzde 10 peşinat ve 4 bin 310 liradan başlayan taksit avantajının yanı sıra erken kapatmada yüzde 25’e varan indirim uygulanacak.

Next Level Ankara’nın başarısı sonucunda gelen yoğun talep üzerine hayata geçirilen Next Level Çayyolu, 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alıyor. Villa, loft, teras bahçeli ve buçuk oda çözümlü ferah dairelerin yanı sıra penthouse seçenekleriyle doğayla iç içe yaşam konsepti sunan Next Level Çayyolu, toplam 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipiyle dikkat çekiyor.

Özel bahçeleri, geniş terasları, keyifli balkonları ile yeşille iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu’nda, klasik tarzı sevenlere Viyana, modern, minimalist ve yenilikçi ögelerden hoşlananlara Milano, modern ile klasiğin harmanlanıp farklı yorumlanmasını sevenlere ise Chicago adı verilen üç ayrı tarzda iç mimari seçeneği sunuluyor.

Next Level Çayyolu yeni lezzetlerin keşfedileceği yemek okulu, standart ölçülere sahip kapalı basketbol sahası, squash salonu, açık - kapalı yüzme havuzları ve 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanıyla Haziran ayı sonunda başlayacak olan teslimlerle birlikte sahiplerini bekliyor.