Vakıf Katılım web
Emlak 08.04.2019 00:31

NG Residence satış sonrası daire sahiplerini yalnız bırakmıyor

İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Basın Ekspres'e ayrıcalıklı bir prestij kazandıran NG Residence, yatırımcısına sunduğu satış sonrası takip ve kiralama hizmetiyle fark yaratıyor. Projeden yatırım amaçlı daire alan konut alıcıları, satın alma aşamasından sonraki takip ve kiralama işlemlerinin getirdiği ağır iş yükünden kurtuluyor.
NG Residence satış sonrası daire sahiplerini yalnız bırakmıyor

Bölgedeki iş yeri, eğitim kurumları ve hastane yatırımlarının artmasıyla ağırlıklı olarak beyaz yaka çalışanlar tarafından talep edilen proje, önümüzdeki yıl faaliyete geçmesi planlanan 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle yatırımcılar için cazibe yaratıyor. Bu yılın sonunda açılması planlanan Ataköy- İkitelli metro hattına yürüme mesafesinde, Kirazlı- Yenikapı metro hattının da tam ortasında konumlanan projedeki 5 yıldızlı otel ve kongre merkezinin hizmete girmesiyle, dairelerin yatırımcılara yüzde 20’ye varan prim kazandıracağı öngörülüyor.

NG Residence projesine yatırım yapan konut alıcılarına, satıştan sonra takip ve kiralama hizmeti de sunuyor. İstanbul’un yükselen bölgesi Basın Ekspres’te sayısı her gecen gün artan iş yeri, eğitim kurumu ve hastane yatırımları bölgenin çehresini değiştirmeyi sürdürüyor. Özellikle bacasız sanayi olarak nitelendirilen özel eğitim kurumları, bölgedeki konut pazarının yükselişine yön veriyor. Mevcut yatırım sirkülasyonu, yapımı hızla süren NG Residence projesinin değerini de aynı hızla yukarılara taşıyor.

Yaşamın ve ticaretin merkezinde

Sadece konut değil, sahip olduğu 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle bir projeden beklenenin ötesine geçen NG Residence, bulunduğu lokasyon avantajıyla da gündelik yaşamın ve ticaretin merkezinde konumlanıyor. Büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daireden oluşan proje üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerinin yanı sıra ayrıcalıklı mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor.

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve 3. Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence, metro istasyonuna ise 200 metrelik uzaklıkta bulunuyor. Mevcut Kirazlı- Bağcılar metro hattının tam ortasında yer alan proje, bu yılın sonunda açılması planlanan Ataköy- İkitelli metro durağına da yürüme mesafesinde yer alıyor.