Emlak 02.07.2018 21:40

NG Residence'ta Geri Sayım Başladı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe yaşanan indirim ve kampanyalar, sonbaharda inşaat malzemelerindeki zam ve kredi faizlerindeki fiyat artışına bırakmaya hazırlanıyor. İçerisinde bulunduğumuz yaz ayları, yaklaşan fiyat artışı öncesi konuta yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu gösteriyor. Konut uzmanları ise durağan geçen yaz mevsiminde ev almanın doğru zaman olduğuna işaret ediyor.
NG Residence'ta Geri Sayım Başladı!

Basın Ekspres’in yıldız projesi olarak bölgenin yatırım değerini zirveye taşıyan NG Residence projesi, konumu ve donanımından aldığı güçle, kazançlı yatırımda yıl sona ermeden kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bu yılın sonuna kadar sunulan avantajlı ödeme seçenekleri, yatırımlarını şehrin merkezi noktasına yönlendiren yatırımcıların projeye olan ilgisini zirveye taşıyor.

Giderek artan maliyetlerden dolayı yılsonuna doğru konut fiyatlarında artış yaşanacağı beklentisi, yaz aylarında konut yatırımını daha da cazip hale getirdi. İstanbul’un yükselen değeri Basın Express’e getirdiği üst düzey yaşam ayrıcalığıyla kısa sürede bölgenin yıldızı olarak gösterilen NG Residence, kritik bir öneme sahip bu dönemde avantajlı ödeme seçeneklerine sahip kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor. Bu yılın sonuna kadar sunulan avantajlı ödeme seçenekleri kapsamında, hemen teslim daireler ve 6 bin 900 TL'den başlayan metrekare birim fiyatlarıyla yatırımcılarla buluşuyor. 28 katlı residence ve 5 yıldızlı otel kulesi ile 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşan proje, şehrin merkezi noktalarına yatırım yapmayı tercih edenler için cazibe yaratıyor.

Bölgenin yatırım değerini zirveye taşıyor

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence, Basın Express bölgesine sunduğu katma değerle de bölgenin yatırım değerini zirveye taşıyor. Üst düzey donanımının getirdiği üstün gücüyle, lüksü ve konforu buluşturduğu daireleri ve her türlü sosyal imkana ev sahipliği yapan yaklaşımıyla da yatırımcıların radarında yer alıyor.

Yaşamın ve ticaretin merkezinde

Sadece konut değil, sahip olduğu otel ve kongre merkeziyle bir projeden beklenenin ötesine geçen NG Residence, bulunduğu lokasyon avantajıyla da gündelik yaşamın ve ticaretin merkezinde konumlanıyor. Büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daireden oluşan proje üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerinin yanı sıra ayrıcalıklı mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor.

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve 3. Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence, metro istasyonuna ise 200 metrelik mesafede yer alıyor. Mimari duruşu, kullanılan malzeme, işçilik kalitesi ve lokasyon avantajıyla bölgede diğer projelerden ayrışan bir yaklaşım sunuyor. Projenin sahip olduğu bu donanımla, yatırımcısına bölgede yer alan projelerin çok üstünde bir kazanç sağlaması bekleniyor.