Gayrimenkul 06.08.2019 17:31

NG Residence'tan kaçırılmayacak dev kampanya!

İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Basın Ekspres'e ayrıcalıklı bir prestij kazandıran NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, kazançlı yatırımda kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.
NG Residence'tan kaçırılmayacak dev kampanya!

Yatırımcılarını yüzde 0.99 faiz oranı, 180 ay vadeli, avantajlı bir kampanya ile buluşturuyor. Hemen tapu- hemen teslim avantajı yaşayan yatırımcılar, bütçelerini sarsmadan yüzde 0.99 faizle, 15 yıllık bir ödeme ile prestijli bir yaşama kavuşabilecekler. Öte yandan bu yılın başında yaşamın başladığı projeye yatırım yaparak, aylık 3 bin 500 TL’ye varan bir kira geliri de elde edebilecekler.

İstanbul’un yükselen değeri Basın Ekspres’e getirdiği üst düzey yaşam ayrıcalığıyla kısa sürede bölgenin yıldızı olarak gösterilen NG Residence, yüzde 0.99 faiz oranıyla kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor. 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle yatırımcılar için cazibe yaratan proje, Ataköy- İkitelli ve Bağcılar- Kirazlı metro hattının tam ortasında, İstanbul Havalimanı’na 27 kilometre uzaklıktaki konumuyla yatırım değerini her geçen gün artırıyor. NG Residence projesine yatırım yapan konut alıcılarına, satış ve kiralama hizmeti de sunuyor. Kampanya kapsamında Halkbank’tan yüzde 0.99 faizli, 180 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor.  

Yaşamın ve ticaretin merkezinde

Sadece konut değil, sahip olduğu 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle bir projeden beklenenin ötesine geçen NG Residence, bulunduğu lokasyon avantajıyla da gündelik yaşamın ve ticaretin merkezinde konumlanıyor. Büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daireden oluşan proje üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerinin yanı sıra ayrıcalıklı mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor.

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence, metro istasyonuna ise 200 metrelik uzaklıkta bulunuyor. Mevcut Kirazlı- Bağcılar metro hattının tam ortasında yer alan proje, bu yılın sonunda açılması planlanan Ataköy- İkitelli metro durağına da yürüme mesafesinde yer alıyor.