Vakıf Katılım web
Magazin 14.08.2022 15:03

NİLÜFER MÜZİK FESTİVALİ'NİN KADROSU BELLİ OLDU!

Nilüfer Belediyesi'nin "Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali'nde sahne alacak bütün isimler açıklandı.
NİLÜFER MÜZİK FESTİVALİ'NİN KADROSU BELLİ OLDU!

Nilüfer Belediyesi’nin “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali’nde sahne alacak bütün isimler açıklandı.

Türkiye ve dünya sahnelerinin önde gelen isimlerini 2-3-4 Eylül tarihlerinde Bursa Balat Atatürk Ormanı’nda müzik tutkunları ile buluşturacak olan Nilüfer Müzik Festivali’nde Editors, Mor ve Ötesi, The Blaze, Cem Adrian, Lola Marsh, Ceza, Bedük, Melike Şahin, KÖFN, Hey! Douglas, In Hoodies, Şena Şener, Ozbi, Jakuzi, No Land, Güneş, Islandman, Yedinci Ev, Can Kazaz, Second, Adamlar, Kolektif İstanbul, Yüksek Sadakat, Mode XL, Yaşlı Amca, Evdeki Saat, The Away Days, Sedef Sebüktekin, Hedonutopia, Mert Demir ve Batu Akdeniz’in festival sahnesinde yer alacağını açıklandı.

Bu yıl altıncısı organize edilen Nilüfer Müzik Festivali, doğanın tadını çıkartmak isteyen on binlerce müzik tutkununa eşsiz bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de bir kamu kurumunun düzenlediği en büyük müzik festivali olma özelliği taşıyan ve Türkiye genelinde müzikseverlerin yıl boyunca yolunu gözlediği, en gözde sosyalleşme alanlarından biri haline gelen Nilüfer Müzik Festivali bu yıl da beklentileri boşa çıkarmayacak.

Dev festival alanında, ağaçların ve sincapların ev sahipliğinde, Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden müzikseveri Bursa’da buluşturacak olan festival; müzik dışı etkinlikler, sürprizler ve yarışmalar ile katılımcılara bambaşka bir festival deneyimi sunacak.

Müzik ve eğlencenin yanı sıra çevrenin ve ekolojik dengenin korunması amacıyla her sene çeşitli çalışmalar yürüten Nilüfer Müzik Festivali, bu yıl da Nilüfer Belediyesi’nin ‘’İklim Yılı’’ teması çerçevesinde katılımcılara sorumluluk aşılayacak etkinlikler gerçekleştirecek.

Festival alanında, iki ayrı sahne, eğlence alanları, yiyecek ve içecek stantları yer alacak. Yöresel lezzetlerin yanı sıra, vegan gıda seçenekleri de katılımcılara sunulacak. Ayrıca festival süresince hem Bursa’dan hem de şehir dışından gelen müzik tutkunları, kentin buluşma noktalarından Balat Atatürk Ormanı’na ücretsiz servislerle gidebilecek.

Hazırlanan kamp alanında isteyenlerin, Türkiye’de eşine az rastlanır konfor olanaklarıyla çadır kurup konaklayabileceği festivale girişler 2 Eylül Cuma günü başlayacak. Gece, kamp alanında stand-up gösterileriyle devam edecek.

Organizasyonu SoldOut Event ile yürütülen Nilüfer Müzik Festivali, katılımcılarına bol müzik, sınırsız eğlence, bol geyikli, renkli ve capcanlı anlar yaşatacak.

Avantajlı bilet satışları 2 Eylül’e kadar Biletinial.com’da devam ediyor.