Kültür Sanat 16.09.2019 00:30

NİLÜFER, Vadi Açıkhava'da fırtına gibi esti geçti!

Atlantis Yapım'ın İstanbul'a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava,14 Eylül Cumartesi akşamı Türk Pop Müziği'nin eşsiz sesi Nilüfer'i ağırladı.
NİLÜFER, Vadi Açıkhava'da fırtına gibi esti geçti!

Klasik şarkılarını seyircilerle bir ağızdan söyleyen Nilüfer, eski şarkıları çok özlediğini söyleyerek dert yandı. “Artık niye böyle şarkılar çıkmıyor?Türk Pop Müziği’nin bir an önce yeniden canlanmasını diliyorum. Böyle şarkılar çıksa, ben de söylesem yine keşke. Nerde o eski güzel şarkılar?” dedi.

Vadi Açıkhava’yı dolduran hayranlarını 70’lerden günümüze uzanan bir zaman yolculuğuna çıkaran sanatçı, seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Son şarkısı Tik Tak ile dansçılar eşliğinde konserine başlayan Nilüfer, konserde giydiği kırmızı, siyah, beyaz ve gümüş rengi kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

“Dünya var oldukça Kayahan şarkıları yaşayacak”

Konserine unutulmaz şarkıları; Gözlerinin Hapsindeyim, Mor Menekşe, Yemin Ettim, Mavilim, Geceler, Çok Uzaklarda, Melankoli, Esmer Günler ile devam eden sanatçı, bu şarkıların unutulmaz bestecisi Kayahan’ı unutmadı ve “Biraz Kayahan’dan bahsetmek istiyorum” diyerek duygusal anlar yaşattı.

Nilüfer, “O kadar önemli şarkılar bıraktı ki. Yıllarca, nesiller boyunca sürecek şarkılar yarattı. O, hayatına; müzik aşkıyla dolu kalbine, belki birçok sevgiler gizledi. O fırtınaları şarkılarına yansıttı. Ve birbirinden eşsiz şarkılar çıktı. Ne mutlu ki onunla çalıştım. Dost oldum. Onu çok sevdim, o da beni sevdi. Küskünlükler oldu ama küskünlükler sevgiden olurmuş. Çok erken kaybettik ama şarkıları dünya var oldukça yaşayacak.” diyerek Kayahan’ı şarkılarıyla andı ve vefasını gösterdi.

“Ben de Rap Söyleyeceğim”

Klasik şarkılarını seyircilerle bir ağızdan söyleyen Nilüfer, eski şarkıları çok özlediğini söyleyerek dert yandı. “Artık niye böyle şarkılar çıkmıyor?Türk Pop Müziği’nin bir an önce yeniden canlanmasını diliyorum. Böyle şarkılar çıksa, ben de söylesem yine keşke.Nerde o eski güzel şarkılar?” dedi.

“Şimdi rap müzik var. Ben de rap söyleyeceğim” diyerek rap şarkısı mırıldanan Nilüfer, hayranlarına espri yaptı.

Tüm izleyenlerin Nilüfer’e eşlik ettiği konser, sanatçının unutulmaz şarkıları Yeniden Sev, Kavak Yelleri, Hoşuna Gider mi?, Başıma Gelenler, Hey Gidi Günler, Kim Arar, Mavilim, Dünya Dönüyor, Yemin Ettim şarkılarıyla son buldu.

VADİ AÇIKHAVA HAKKINDA

İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile 21 Eylül'de MFÖ 22 Eylül'de Karadeniz gecesi konserlere devam ediyor.

 Saat 21:00’de başlayacak konserlerin biletlerine www.biletix.com veya biletix satış noktalarından ulaşılabilir. Türkiye’nin en ünlü isimlerinin etkinlikleri, hem toplu taşımayla hem de geniş otoparkı sayesinde özel araçlarıyla gelecek İstanbulluları bekliyor.